Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydula to ja.....

Witam

Polecane posty

Gość brzydula to ja.....

Mam problem, oczywiscie chodzi o mój wygląd, jestem naprawde brzydka cera ziemista włosy nie maja blizej okreslonego koloru nie chcą się układać. Chodzę do fryzjera raz w miesiącu dbam o siebie na tyle ile jestem w stanie a cągle okropnie wyglądam. Mam 26 lat a nadal wszyscy sie ze mnie smieją nawet w pracy mężczyzna po 30 potrafi mi powiedzieć prosto w oczy że jestem brzydka i to przy klientach. Przez pare lat brałam hormony i mam takie malutkie wąsiki po bokach i kiedyś jeden z pracowników podszedł do mnie i się zapytał czy nie kupić mi wilkinsona bardzo mi sie przykro zrobiło bo ja naprawde staram się o siebie dbać. Śmieją się że nie golę nóg chociaż co 3 dni golę się no i przede wszystkim spodnie noszę. Ciagle słysze jakieś durne docinki na temat mojego wyglądu. A najlepsze jest to że mam naprawdę ładną siostrę ile ona by nie zjadła to zawsze będzie szczupła na solarium chodzi maluje się tymi samymi kosmetykami co ja a i tak zawsze idealnie wygląda. Cholernie mnie to boli. Jestem blada jak sciana moja cera jest ziemista opalać sie nie moge bo poprostu nie moge sie opalać. Chciałabym chociaż raz wyglądac jak człowiek. Do tego mam wory pod oczami czasami wyglądam tak jakby mnie ktoś pobil. Jestem jakaś pomyłką na tym świecie.

Ale weź się głębiej zastanów co to za ludzie - żeby się nabijać z kogoś tak perfidnie to trzeba być pozwabiownym wszelkich wyższych uczuć,czyż nie?

Gość jdfjgfghgvbvnfkmgtoktkitt
Może zmień pracę, zrób sobie operację plastyczną i ufarbuj włosy.

Gość brzydula to ja.....
no wiesz chyba musi być coś w tym że tak się do mnie odzywaja. Np ostatnio jeden z pracowników zrobił mi zdjecie na komórce i zrobił tak że jak potrząsnął komórką to ja ruszałam tyłkiem i wyszstkim pracownikom to pokazał i sie śmieli że tłuszcz mi się przelewa. Staram sie jak moge na sniadanie jem tylko jeden kawałek chleba w pracy nie jem jak przychodze z pracy to jem tylko obiad i do następnego dnia nic nie jem ale niestety nie moge schudnąć. Nawet zaczęłam specjalnie kupować droższe kosmetyki ale jak sobie nałoze puder czy fluid to i tak nic nie widać. Pal licho gdyby sie nie nabijali chociaz w pracy chciałabym mieć luz.

Gość don8765
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest największy samochód? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! ZAJRZYJ A NAPEWNO TU WRÓCISZ!!!!!!! www.CzyWieszZe.eu

Gość brzydula to ja.....
Zmieniać prace w tych czasach i w moim mieście z moją aparycją nie realne, operacja plastyczna brak środków, farbowanie włosów mam co miesiąc miałam wszystkie kolory i nic mi nie pasuje. Jak sobie pomysle ze mam jutro isc do pracy to normalnie wszystko w zołądku mi się przewraca.

Gość ale świniaki
z tych twoich współpracowników... Odłóż trochę pieniędzy i idź: - do stylisty fryzur: dobierze ci odpowiedni odcień włosów i cięcie - do wizażystki: pokaże ci, jak się malowac - do kosmetyczki: zadba o twoją cerę i podpowie jak o nią dbac, laserowo usunie wąsik - do stylisty: pokaże ci, jak się ubierac - do dietetyka: opracuje ci dietę Powodzenia!

Gość brzydula to ja.....
a ile moze takie cos kosztować? tak mniej więcej. Cy ja wiem czy świnie oni chyba poprostu mówią to co widzą. Ostatnio mi prezerwatywe powiesili na klamce chcieli zebym ja dotkneła, a póxniej jak wyzywam ich to oni mnie przedrzeźniaja i się smieja. Jeden z nich jest najgorszy niby miły dla mne mówi zdrobniale do mnie a jak mysli ze nic nie widze i nie slysze to namawia innych aby mi dokuczali. Wiem ze sie zachowuje jak male dziecko ale nie mam z kim porozmawiac, w domu nic nie powiem bo zaraz powiedza ze sie na zartach nie znam.

Gość don8765
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest największy samochód? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! ZAJRZYJ A NAPEWNO TU WRÓCISZ!!!!!!! www.CzyWieszZe.eu

Gość ale świniaki
Zależy w jakim mieście. Poszperaj po internecie, powinny byc cenniki. Stawiam, że wszystko jakieś kilka tysięcy.