Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwódka zdzieckiem

Wolna kobieta to moja rywalka

Polecane posty

Gość rozwódka zdzieckiem

Jestem po rozwodzie. Mam dziecko. Spotykam się z pewnym facetem. Ja mam 30 lat a on 37. Pracujemy razem, a nasza przyjaźń coraz bardziej nas zbliża. Jednak ostatnio zauważyłam, że ochotę na niego ma inna koleżanka z pracy, jest wolna i bez zobowiązań. Boję się, że on wybierze ją a nie mnie, bo ja juz mam dziecko.

Gość no nie powiem
ale niestety tak może być. Pozanł już twoje dziecko?

Gość jeżeli jest toba
zainteresowany na poważnie , to nie bedzie to miało dla niego znaczenia

Gość rozwódka zdzieckiem
Poznaliśmy się gdy byłam w trakcie rozwodu. Doskonale o wszystkim wiedział. Zna mojego synka. Boję się, że tylko on bardziej będzie wolał wolną niż rozwódkę z dzieckiem.

W Twoim przypadku może woleć wolną, w przypadku wolnej może woleć młodszą... Zawsze jest jakieś ryzyko i obawa o coś. A tak naprawdę jeśli faktycznie mu na TOBIE zależy, to inne kobiety nie liczą się w tym momencie. Życzę szczęścia :)

Gość coś...
tak jak ktoś już napisał wyżej, że jesli mu zalezy naprawdę i się zakochał, to mogłabyś być mamą 3 dzieci a i tak bezdzietna nie byłaby rywalką. Poza tym, może on lubi dzieci?

Gość dove4455
napisałas, ze to przyjazn .. liczysz na wiecej, ale może zle interpretujesz jego zachowanie, może tylko wspierał cie w trakcie rozwodu właśnie z przyjazni i dlatego, ze cie lubi, wcale nie musi to byc cos wiecej

Gość rozwódka zdzieckiem
Ona jest 10 lat młodsza od niego i wolna. Może dać mu jego dzieci. Ostatnio zauważyłam, że ona jest coraz bardziej nim zainteresowana. Stąd moje obawy. Myślę, że rozwód przekreśla mnie u innych. A dziecko to już definitywnie.

Gość tak się zastanawiam
W sumie to zależy kogo on szuka. Rozmawailiście kiedys o tym? O mojego tatae też ubiegała sie moja mama wolna i kobieta po rozwodzie z dzieckiem ale on wybrał mamę. Był też ktoś na kim mi zależało j abyłam młodsza i wolna ale on wybrał rozwódkę. Czyli jak widzisz rózni są faceci. Zalezy czego on szuka.

Gość lekka materialistka
trzymajmy się tego ze faceci w tym wieku szukają raczej stabilizacji.. Powodzenia :*

Gość Donek 53 (wulgarny)
słusznie myślisz ja bym tak właśnie wybrał - no ale ja się na własnej skórze przekonałem że cudze dzieci NIGDY nie potraktują cie jak swego rodzica