Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaaa.

z 7 miesięczną córeczką do Egiptu

Polecane posty

Gość mamachichi
i zdziwiłbyś się chłopaku lub dziewczyno jeśli chodzi o moje umiejętności/uprawnienia nurka, a Ty słyszałeś o blue hole-większość uważa, że to jest jedno z najpiękniejszych miejsc do nurkowania, a nawet jakiś nie długi czas temu robiłam podlodowe na hańczy-i nadal uważam, że jednak wole jechać do egiptu

Gość do tych
Jestem kobieta nie dziewczyna:O i nic mnie nie zdziwi.Nurkowalam w wielu pieknych miejscach na calym swiecie wiec moze kiedys jak mnie juz stac nie bedzie na takie wyprawy zadowole sie Egiptowem z lasta:O

Gość do tych
Chorwacja jest piekna i pod woda tez zachwyca:)

Gość mamachichi
to tym bardziej nie powinnaś się o innych narodach wypowiadać w taki sposób bo to o Twoim poziomie jako kobiety świadczy, ja już pisałam, mnie nie obchodzi gdzie Ty lubisz nurkować, gdzie i za ile byłaś, tylko o to jak się wypowiadasz

Gość ja powiem takk...
nie chodzi tu o nurkowanie ani podziwianie krajobrazu i roslinnosci - chodzi o wyjazd z malym dzieckiem i o ile dla doroslych moze byc frajda to dla dziecka bardzo meczace Moim zdaniem tam jest za goraco zeby jechac latem z takim maluchem . Czasami dorosly nie moze zniesc tego upalu . Poza tym bakterie itp Ja osobiscie nie pojechalabym z takim maluchem do egiptu . Moze kilkulatkiem , ale nie niemowlakiem .

Gość do tych
Kochana nie wiem czemu ciagle do mnie piejesz:O Nic do ciebie nie mam.Mozesz sobie jezdzic do Egiptowa ale swojego zdania o dziczy nie zmienie:P Zaczelas jakas jakowa dyskusje nie wiadomo w jakim celu?:O chcesz sie powymieniac doswiadczeniami nurkowymi to bardzo chetnie ale uszanuj moje zdanie i nie narzucaj swojego