Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinazpieknego wrocka

Czy dobrze sie zachowałam

Polecane posty

Słuchajcie, mam dylemat. Otóż kilka dni temu umawiałam sie z moim dobrym kumplem że pójdziemy na zakupy. Nie ustalilismy konkretnego dnia, mielismy sie zdzwonic. Podswiadomie czekałam na jego telefon, nie odezwal sie, w koncu ja wczoraj wieczorem wysłałam esa, co z naszymi zakupami. Odpisal mi dzis rano, że " dzis to nie na rady", zdzwiłam sie bo ani nie było mowy o dzisiaj i napisałam mu to, ale poczułam sie dziwnie. On odpisal, że może jutro po 18 bądź we wtorek po 16. Tonem jakby mi wyznczał terminy i robił łaske. Odpisalam wiec, aby nie robił mi łaski bo to jest przykre dla mnie- zasadniczo i konkretnie. koles sie nie odzywa, a ja sie zastanawiam czy za ostro nie zareagowałam, no ale naprawde poczólam sie tak, jakbym dopraszała się czegoś u niego. A wy co o tym sądzcie? jakieś porady?

Gość hkjhhjkhjkhkjk
a co - sama nie potrafisz iść na zakupy? koleś nie ma czasu widocznie. wysłałaś esa do niego, pomyślał że chcesz teraz na zakupy więc ci odpisał że nie ma czasu. i co do czego, to owszem - robi ci łaskę bo to ci zależy na tych zakupach a jemu to zwisa, więc twój pretensjonalny ton tematu jest nie na miejscu.

Potrafię iść, ale akurat mieliśmy kupować dla mnie drukarkę i nowy monitor, miał mi doradzić.