Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sushi dziewczyna

jutro randka i ide na sushi

Polecane posty

Gość ppodaj go paparazzim
za suhi sex? jak dziwka..

Gość sushi dziewczyna
randka była super a sushi jest pyszne:D

przede wszystkim to sushi można jeść rękoma, taka jest tradycja. Dlatego też w dobrych restauracjach kelner najpierw podaje wilgotny ciepły ręczniczek do umycia rąk. Pałeczki to w zasadzie wymysł europejczyków :) Przejdźcie się do Ryżowego Pola czy do Siódemek... Warto wybierać też dobre restauracje żeby mieć pewność jakości.

Gość nunczako
uwielbiam, w poniedziałek byłam na wielkiej wyżerce, najlepsze nigiri jest. takiego smaku nie ma nic innego na świecie- pełnia doznań dla kubków smakowych, mniaaaaam

Kiedyś chłopak zabrał mnie na pierwszą randkę na sushi. Co prawda jedzenie pałeczkami nie było mi obce, ale sushi jadłam pierwszy raz. Zwyczajnie mi nie posmakowało... Słyszałam opinie że sushi za drugim razem posmakuje i wybrałam sie z koleżanką. OD tamtej pory moja ulubiona kuchnia;-) A ten facet od sushi jest dzisiaj moim mężem;-)

Gość nunczako
zestaw dla 2 osób to jakieś 150-200 zł. jakie to jest pyszne, szczególnie z wasabi i sosem, takie zdrowe że od razu w krwiobieg wchodzi, wątroba nie musi teo z toksyn oczyszczać, samo bialko i nieprzetworzone przemysłowo składniki cos boskiego!

Gość Ja wole zwyklad dobra pizze
Zwykle zamawiamy do domu ale macie racje na jakas randke trzeba isc juz 2 tyg nie bylam

Gość szit szit szit
to żarcie z surowych ryb ,które żrą padlinę jest obzydliwe

Gość nunczako
ryby to najzdrowsze mięso, Japończycy są długowieczni dzięki takiej diecie.

Gość =Warszawa
a po cholerę mi długowieczność ? Komu ja potrzebna będe na starosć?

Gość szit szit szit
Arszenika*----> świnka dobra,świnka pyszna....ups swinka się nie poci:(

Gość nunczako
Długowieczność to oznaka zdrowia i sprawności w wieku 40- 50 lat, kiedy przeciętny Europejczyk zapchany świniną ma już takie zatory w żyłach, że ciśnienie uszami mu wychodzi.

Gość olgamikus
Też miałam takie obawy jak Ty ale okazło się, że jedzenie pałeczkami nie jest wcale takie trudne! Tak mi się spodobało,że teraz bardzo często wyciągam swojego chłopaka na sushi do I love sushi Saska Kępa -wg mnie mają najsmaczniejsze sushi w Warszawie;)

Gość bożena99
Jadłam juz kilka razy sushi i za każdym razem mam problem z jedzeniem pałeczkami ale i tak mnie to nie zniechęca !Jadam je zawsze w Nanaki Sushi bo mają najsmaczniejsze sushi w Warszawie;)

Gość Aga

Ja jutro jestem umówiona na randkę w Sushi Wesoła i trochę się stresuje bo jeszcze nigdy nie jadłam sushi. Trzymajcie kciuki żebym nie narobiła sobie wstydu.