Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssiiann

ZAKOCHAŁEM SIE W DZIEWCZYNIE KTÓRA SIE NIE MALUJE

Polecane posty

Gość asssiiann

i jak dotknąłem jej twarzy to nie kleiła się niczym jak u innych lasek:) nareszcie znalazłem normalną!

Gość idzii
a pod innymi względami? bo wiesz... człowiek to skomplikowana maszyneria...

I...??? Co z tego że się nie maluje?? Dzienny makijaż jest prawie nie widoczny :) Do tej pory trafiałeś chyba na same tapeciary :)

Gość asssiiann
jak na razie to widze,że nie ma tapety, fajne ma włoski takie ciemne, zgrabna figurka, studentka 3 roku geologii, ogólnie zajebisty ma charakter jest taka roześmiana i optymistyczna

Gość asssiiann
wiem, wiem anecisk, ale ona nie ma nawet rzes pom alowanych z tego co widziałem, odróznaim naturalną skórę nawet od lekko poprawianej. Ma zdrową skórę,,gładka.

Gość yjutthhka
ja stosuje tylko tusz i kredkę i róż, więc też byś nie odróżnił :P

Gość prywatka uuu uuu
tsss a rzesy miala pomalowane? jesli nie to jakas cnotka niewydymka :O:O:O:O

Gość hghtr6g
Twz bym tak chciala..Ale niektore dziewczyny po prostu nie maja wyboru:( jak ja..chociaz jeszcze troszke, a i ja sie nie bede musisla 'poprawiac'... nie uzywam jakis tapet, niezdrowych fluidow, tlyko korektoer, bo musze..:( A co innego takie panienki, ktore maja zdrowa skore, a sie tapetują jakimis ochydnymi pomaranczowymi i tanimi fluidami..okropnie to wyglada i tego to i ja nie popieram:D.pozdrawiam i zycze szczescia:*

Gość asssiiann
ale inne panny jak widze to zgroza, pomaranczowe twarze świecace sie klejace, i takie włosy-chełmy, moja siostra sie tak dziwnie obcina takie podniesiona , takie to płytkie wszystko, ona jest interesujaca

Gość Mamyprobl
Gratuluje takiej dziewczyny! :) Ja też się nie maluję, tzn. kiedyś rzęsy malowałam, ale w sumie to jakoś mi się tak odechciało :D Czasem usta pociągnę szminką, ale to dlatego, że strasznie mi się przesuszają i pękają, jak je nie nawilżę :) A tak na marginesie :D Jak się okazuje, wiele osób ma kompleksy. Oj uwierz mi, uwierz. Jeśli potrzebujesz wsparcia, chcesz wiedzieć, jak pokonać swoje wady, wejdź na http://komplex.phorum.pl/ Forum dopiero się rozwija, ale chcemy pomagać wszystkim, którzy dostaną się pod nasze skrzydła.

Gość HotXX
Może nie jest optymistyczna, tylko śmieje sie z ciebie? :P

Gość HotXX
Taaaa teraz się okazuje, że tu żadna się nie maluje bo takie piękne są... taaaaa ... zalezy co się komu podoba.. Najpiękniejsze kobiety świata się malują, bo mają taką potrzebę i zawsze moze być lepiej ... Tylko jak zwykle tutaj idealne są ... Facet zakochany, to ślepy.. Pewnie jakbyśmy ją zobaczyły, to by wyszło, że albo robi świetny makijaż, albo daleko jej do ideału..

Gość asssiiann
prywatka uuu uuu tsss a rzesy miala pomalowane? jesli nie to jakas cnotka niewydymka i całe szczescie jakby była cnotka niewydymka, bo szanuje osoby, które same siebie i swoje ciało szanują, a nie rozruchane na prawo i lewo:-O

Gość HotXX
Brzmi jak wieśniaczka.. Nie maluje się, babrze w ziemi.. zatem i szpilek nie nosi, ani sukienek.. :O

Gość asssiiann
hotxx - ale jestes głupia i pusta:D ewnie walisz tony makijazu na twarz bo jakby ktos zobaczył twoja prawdziwa twarz to mógłby umrzec:D geologia to nie sa łatwe studia, ona ma swoja pasje, a ty? pewnie pindrzenie sie i komp, na takie jak ty szkoda czasu, jestes na zz - zaliczyc i zapomniec:D Poza tym widac ze jestes wredna- a wredne panny to najgorszy syf:D

Gość trzeźwy pijak
Na raka nie zachoruje i nie musi facjaty strasznej maskować, bo po prostu ma ładną buzię i dekoracji niepotrzebuje!

Gość HotXX
asssiiann - pewnie jesteś taki pewny co wiesz o niej, jak wydaje ci się. że wiesz o mnie.. :D

Gość HotXX
Najpiękniejsze kobiety świata się malują. Ideał nie istnieje. Ja w salonie kosmetycznym jestem często i mam piękną cerę, ale idealna nie istnieje i potwierdzają to kosmetyczki. Wszystkie aktorki i modelki się malują.. Nie sądzę, aby była najpiękniejszą kobietą świata.

Gość hghtr6g
assilan - ile masz lat? pytam z ciekawosci, i ile ma ona?:)

Gość asssiiann
taaa... i widac, jakie dziewczyny sa zazdrosne i wredne na twoim przykładzie:D

Gość asssiiann
[zgłoś do usunięcia]HotXX Najpiękniejsze kobiety świata się malują. Ideał nie istnieje. Ja w salonie kosmetycznym jestem często i mam piękną cerę, ale idealna nie istnieje i potwierdzają to kosmetyczki. Wszystkie aktorki i modelki się malują.. Nie sądzę, aby była najpiękniejszą kobietą świata. DLA MNIE jest napiekniejsza :) ja mam 26 lat, ona 22.

Gość HotXX
asssiiann - ja akurat jestem po grafice na ASP i na tych studiach trzeba sporo więcej... bo niezbędny jest talent... Do babrania się w ziemi, nie potrzeba talentu.. i nie jest dla wybranych..

HotXX ma racje, dzisiaj małoktóra kobieta może sobie pozwolić na zupełny brak makijażu - buzia jak buzia, ale oczy, rzesy? to jakies podejrzane dla mnie... kobieta powyzej 18 roku zycia, która nie pociagnie niczym rzęs na randke wywołuje u mnie smutne skojarzenie szarej, zaniedbanej myszki - sorry :O

Gość HotXX
Mam wyczulone oko na szczegóły i wiem, że nie ma czegoś takiego jak ideał...

Gość asssiian
Szał ciał Sama jesteś podejrzana a do tego zazdrosna larwa :D

Gość HotXX
szał ciałłłł - dokładnie.. to musi być smutny widok..

Gość asssiiann
no jasne zeby komus sie podobac trzeba miec tapete.... zyjcie w takim przekonaniu dalej, ja spadam

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
zgadzam sie z odpowiedzia powyzej- nigdy nie zachoruje na raka. nie naklada talku na twarz ani innego gowna zawartego w podkladach. nie uzywa parafin, parabenow, fenylenodiaminy i innych amin aromatycznych, talkow i innych tego typu rakotworczych jak skurwysyn swinstw w tych "upiekszaczach". ja niestety nie wyobrazam sobie egzystowac bez rozjasniacza czy podkladu bo mam chujowy mysi blond naturalnie ktorego nienawidze i blada, trupoblada twarz ktora musze przyciemnic i wyrownac jej koloryt :-O w dodatku mam gr. krwii A i tylko czekam jak na raka bede sie leczyc ...:D