Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J. Gray

Jak to jest z tymi facetami???

Polecane posty

Gość m903940
zreszta co ty mozesz wiedziec o tym co jest domena facetow skoro facetem nie jestes wszystko co wiesz nt facetow to od swoich kolezanek, magazynow i internetu nie jestes facetem, wiec nie mow jaki facet powinien byc, bo to tylko jaki bys chciala zeby byl

pierdoły. podaj chociaż 3 przykłady WAŻNYCH spraw, o które faceci nie chcą walczyc. mężczyźni zazwyczaj nie zostawiają kobiety gdy ona np choruje, czy tracą pracę. znam parę przypadków. jedna moja znajoma spieprzyła studia, druga choruje na serce i z żadną z nich facet nie zerwał z takiego powodu. ale jeżeli chodzi o kobiece fochy, wymówki, idiotyczne wymysły w stylu wspólne zakupy ciuchowe trwające pół dnia, wyjazd z marudzącą mamusią itp... to nie ma o co walczyc. mózgu i tak taka dziewczyna nie odzyska.

Gość J. Gray
Tutaj niestety muszę przyznać rację, bo często coś sobie wymyślimy i później tego oczekujemy i jak facet zrobi inaczej to nie jesteśmy zadowolone. Wiem wiem, że tak jest. Ja z tym ostro walczę i wiem już ze lepiej prosto z mostu powiedzieć o swoich potrzebach i oczekiwaniach. I wtedy najczesciej sie to dostaje i obie strony są szcześliwe. Ale tak jak mowiłam i kobiety i mężczyźni mają swoje wady i zalety. I może właśnie w tym kierunku przekieruje rozmowę. Czego oczekujecie od kobiet, żeby jakie były wobec Was, Żeby miały poczucie, że sa dla Was ważne?

Jeśli chodzi ci o porównanie do dawnych czasów,walki o honor kobiety czy ogólnie walkę o miłość to po prostu w tamtych czasach nie było wiele rozrywek.Teraz mamy komputery,internet,gry,paintball,paralotnie,skoki ze spadochronem wspinaczki górskie,sport,galerianki i przy tym kobieta wypada blado,mamy po prostu wiele ciekawszych rzeczy niż uganianie się za kobietami a wam,kobietom dalej wydaję się że jesteście czymś najciekawszym w życiu faceta.Te czasu minęły już bezpowrotnie. Podałem tylko przykłady rozrywki,bo można by było je wymieniać be końca.

huńćwok => Kobieta używająca mózgu. Hmm. Jakie to...niezwykłe? J. Gray => Problemu określić nie umiesz, czy celowo zaciemniasz nie chcąc wyjść na pustą idiotkę?