Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna dziewczyna.......

powiedzcie mi czy myślicie że to jest wielki problem

Polecane posty

Otóż taka sytuacja, o której teraz nie wiem co mam myśleć. Na weekend był u mnie w domu mój chłopak. Wczoraj wybieraliśmy się na piwo do pubów i mój tato zaproponował że nas podrzuci. Ja zajęłam miejsce z tyłu samochodu a mój facet usiadł z przodu:O Przyznam szczerze, że na ten moment nie zwróciłam na to dużej uwagi i zaraz o tym zapomniałam. A mój tato dzisiaj, jak chłopak już pojechał do domu mówi: że jego zdaniem to dziwne zachowanie, że zwrócił na to uwagę, że powinien usiąść obok mnie i żebym zwróciła uwagę na to jak on się wobec mnie zachowuje:O Mój facet potrafi się zachować. Zawsze pierwszy przepuszcza mnie w drzwiach i tym podobne bajery.....ale teraz martwię się tym, że tato zwrócił na to uwagę, jak myślicie? czy on czasem nie przesadza?

Gość a daj że spokój:)
Ja bym się nie przejmowała takimi głupotami, ważne jest jak zachowuje się w różnych innych sytuacjach, jakim jest człowiekiem, to jest najważniejsze, z drugiej strony prawda jest taka że diabeł tkwi w szczegółach ale nie przejmuj się tym za bardzo. Faceci są często na szczegóły akurat nie zwracają uwagi.

Gość a daj że spokój:)
obserwuj go jak zachowuje się w stosunku do Ciebie w różnych innych ważniejszych życiowych sytuacjach.

Gość dziewczyna to ja
moim skromnym zdaniem, to ty powinnaś usiąść z przodu,a twój chłopak z tyłu natomiast gdybym ja była w podobnej sytuacji, wolałabym, żeby facet usiadł ze mną z tyłu z kolei savoir-vivre mówi coś innego http://www.savoir-vivre.yoyo.pl/?zajmowanie-miejsc-w-samochodzie,29 podsumowując, jeżeli twój tata traktował w domu twojego chłopaka jak gościa, to twój chłopak usiadł zgodnie z s-v niezależnie od tego gdzie twój chłopak by usiadł, takie uwagi twojego taty radziłabym traktować jako czepliwość, co nie znaczy, że masz je lekceważyć ;)

Heh:) wątpię żeby mój chłopak kierował się w tym przypadku akurat tymi zasadami:) A mój tato to prawda jest trochę czepliwy:O Prawda jest też taka, że pod wieloma innymi względami mój facet wiele razy udowodnił że naprawdę mu na mnie zależy....no ale ja to martwidło jestem i teraz się zamartwiam że mój ojciec coś takiego zauważył:O

Gość dziewczyna to ja
e, tam nie ma niepotrzebnie sobie krwi psuć ;)

Kiedyś tato nas też zawoził na wesele i siedzieliśmy razem z tyłu. A teraz to na serio nie wiem dlaczego nie usiadł obok mnie.

up