Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problem z ubiorem:(

Mam figure dzwonu:( W co powinnam sie ubierać?

Polecane posty

Biodra 105, pas 86,biust -stanik 75A :( Na dodatek mam grube łydki:( Koszmar:(

Gość obcisłe skórzane spodnie
będą ci idealnie pasować!

Gość Konwalijka.12
Proponuję ubrać się w to, co ci się podoba :) Najlepiej kobieta wygląda nie w tym, co jej poleci magazyn w zależności od figury. Najlpiej wygląda w tych ubraniach, które jej się podobają i które lubi nosić, bo dzięki temu wokoł niej powstaje silna aura pewności siebie :) Pracowałam kiedyś z panią, co dobierałą ubrania. Zrezygnowałam z zawodu. To żałosne

Coś mi tu nie pasuje. Jeśli masz stanik 75 A to powinnaś mieć koło 70 w obwodzie a to było by o 35 cm mniej niż w biodrach. Jeśli tak jest masz bardzo dużą dysproporcje między dołem a góra i optycznie nie da się tego całkowicie z niwelować jednak można to poprawić. Co zrobić? Przede wszystkim trzeba się postarać wyrównać biust i biodra. W biuście dodać jak najwięcej a biodra jak najbardziej wyszczuplić. Zaczniemy od góry: - wszelkie ozdoby, falbanki, nadruki, hafty, wzorki, żaboty, aplikacje w górze ciuchów, na dekolcie i w okolicach biustu jak najbardziej wskazane - stójka i kołnierze zwłaszcza długie - małe v - łódkowy dekolt (aby wyrównać ramiona z biodrami) - bufki, szerokie ramiona, motylkowe rękawki, poduszki w ramionach (także by poszerzyć ramiona) - luźne dekolty, woda Dodatkowo dodałabym: - bluzki na jedno ramie prawie na każdej figurze wyglądają dobrze. - topy na cienkich ramiączkach nie uczynią ci krzywdy - amerykański dekolt powinien być ok ale nie jestem pewna jak to będzie wyglądać - tuby - podwójna pionowa linia czyli tuby i ramion powinna być korzystna Luźniejsze kroje bluzek i topów powinny być dłuższe i sięgać do bioder a te bardziej przy ciele powinnaś łączyć z rozkloszowanymi dołami zawsze dbając by nie zaznaczać zbytnio bioder. Krótkie żakiety i bolerka będą dla ciebie odpowiednie jeśli połączysz je z ciemniejszymi sukienkami o luźnym kroju np. odcinanymi pod biustem. Do tego zawsze rajstopy w kolorze dołu lub ciemniejsze i także takie buty. Do spodni powinnaś nosić długie żakiety i tuniki. Doły: - rozkloszowane szersze - spódnice w kształcie litery A - ciemniejsze lub w kolorze góry ale nigdy jaśniejsze - jednolite bez wzorów, deseni, haftów itp Noś buty na obcasie ale nie na cienkiej szpilce (zbytni kontrast miedzy łydkami). http://lula.pl/lula/10,90107,8007633,Trinny_i_Susannah_ubieraja_Polski___figura_typu__dzwon_.html

Niestety mam dużą różnicę między dołem a górą:(Bardzo ciężko mi cokolwiek dopasować.Jak założę tunikę i w miarę dopasuje ją go góry to mam za bardzo obcisłą na biodrach i wygląda to koszmarnie:(