Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoże?

mam problem,proszę!kto się zna?

Polecane posty

Gość kto mi pomoże?

Mianowicie chodzi mi o taki pasek na dole na stronie z tymi strzałkami... jest przewiń w górę i w dół(po prawej) i przewiń w bok(na dole) i ten drugi chciałabym zlikwidować,ale nie wiem jak,nie miałam Go chyba prędzej już nie pamiętam ale mi przeszkadza.Wy też Go macie?

Gość kto mi pomoże?
up

Tu na stronie go masz?? Dziwne... wciśnij "ctrl" i jednocześnie "-" ( minus) to Ci trochę oddali bo przecież ta strona normalnie nie potrzebuje tego. Jak na innych stronach to masz to to zależy od ich szerokości. Musisz mieć chyba teraz mega zbliżenie zrobione czy coś - albo ja się nie znam :P

Gość kto mi pomoże?
blondynka - tak mam ten pasek też na dole i na fake i mnie to drażni i nie wiem jak zlikwidować..bo ta strona przecież jest wąska :D nie pokaze fotek złamasie :P

Gość kto mi pomoże?
hahaha :D:D a Tobie żeby od tego ręcznego fiutek się skurczył .

Gość miłosz 2
Jest pare przyczyn które mogły zakłucić pracękonpa 1- niedostateczne napięcie w sieci prondowej( upewnij się czy w gniazdkach jest dostateczna ilość napięcia) 2 Klawiatura może być zabrudzona( okruchy chleba itp) 3Może jakać metalowa część np styk zardzewiał w myszce 4Internet siły by w pore przetwearzać dane komputerowe 5Jesteś zalogowana w innym systemie naprzykład wista albo jakiś inny program . To tylko niektóre przykłady nie podejrzewał bym wirusu to raczej nie mozliwe jeśli ma sz awasta albo konp poprostu się zestażał i nie nadąża z przetważaniem danych w kodekach.

Gość kto mi pomoże?
dziękuję Ci , ale komp nie jest stary ma ponad rok :D

Gość miłosz 2
Ale to tylko był cytat