Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość bladatwarz
Budzi się drze ryja, ze chce jeśc.Pobawi się chwilę , znowu się drze,noszę go, bawi się chwilę ,żre i kładę go spać i tak w koło macieju:(

7 sniadanie przebieranie przewijanie, potem samodzielna zabawa, a ja sprzatam i gotuje 10 drzemka 11 II sniadanie, potem spacer 14 obiad, drzemka, 17 podwieczorek 19 kolacja, kapiel, usypianie. W miedzyczasie bawilysmy sie razem lub mala bawila sie sama, a ja zajmowalam sie swoimi sprawami. Teraz ma rok i wyglada to podobnie tylko jest jedna drzemka o 13 2-3 godz.

moj maly ostatnio zrobil sie strasznie rozwydrzony. szlag mnie trafia, bo mam swiadomosc, ze przyczynily sie do tego babcie. wystarczy, ze maly jeknie a one juz do niego leca i na raczki biora. mi juz rece opadaja z tego wszystkiego ale co mam zrobic, jak babcoe zajmuja sie synkiem, gdy ja wychodze do pracy. czasem mysle, ze opiekunka bylaby lepszym rozwiazaniem, moglabym czegos od niej wymagac. a dzien wyglada tak (mniej wiecej): 6 - pobudka i proba samodzielnej zabawy (zazwyczaj przeplatana krzykiem), bo ja musze szykowac sie do pracy 7- karmienie piersia do 10 zabawa z babcia 10-karmienie, kaszka drzemka spacer 13 - zupka lub obiadek 14 lub 15-drzemka 17-karmienie zabawa 19-kapiel, karmienie piersia, usypianie moze macie rade na to co zrobic, gdy dziecko krzyczy na widok obcych osob? nie toleruje nikogo!!! co robic?

Gość do gory
do gory