Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana.... . . .

czy mozna byc chorym po 9 dniach chorobowego i po kuracji antybiotykiem?

Polecane posty

bo mnie juz szlag trafia! koelzanka byla na chorobowym, chyba na wlasne zyczenie, bo mimo przeziebienia zadnych tabletek itp nie brala bo po co i tak przeciez nie pomoga i wyladowala na zwolnieniu lekarskim. Teraz wrocila do pracy i w sumie gorzej "zawalona" jest niz gdy szla na chorobowe a mowila, ze dostala antybiotyk itp...ona go chyba wogole nie bala i jutro znowu wybiera sie do lekarza...colera a ja i kolezanka charujemy bo to juz 3 osoba na zwolnieniu ( z tym ze dwie sa powaznie chore ) i ja jestem juz po prostu zmeczona dlatego szlag mnie trafia jak ona znowu mowi o lekarzu...wiec czy mozna byc caly czas tak samo albo bardziej chorym po kuracji antybiotykiem ?

Gość do tych
a skad wiesz,ze nie brala?Dopiero jak 3 antybiotyk mi nie pomogl to zrobili mi wymaz i tak bylam leczona 2 miesiace:(

ak sobie tylko mniemam....a to dlatego, ze wczesniej 2 tyg chodizla przeziebiona i nawet glupiego gripexa i nic na gardlo nie brala "bo po co i tak to nie pomoze" a ciagle tylko narzekala jak sie zle czuje itp a w dodatku chodizla z rozpieta kurtka, bez szala itp tak jakby siwadomie chciala doprowadzic tego zeby isc na chorobowe.

Gość to zwolnij się z pracy
i idź do innej jak ci nie pasuje sieroto :o 🖐️