Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmitka20gt

Co na wypadanie wlosow?

Polecane posty

Gość ononaono
nie ma za co! polecam się na przyszłość ;)

Gość pocam H-Pantoten
za 60tabletek płace ok 25zł a 120 45zł zamawiam w Doz bo jest taniej niz w aptece stacjonarnej brałam przez pierwszy tydzien 2x2tabletki, pozniej juz tylko rano i wieczorem po jednej tabletce, wlosy zaczely mi rosnac nowe, takie kikuty:D staly sie zdrowsze a, no i uzywam tez szamponu H-Pantoten, ok 18zł 200ml

Gość pocam H-Pantoten
tak, odbior w wybranej aptece doz

Hej :) Ja w ogóle przez bardzo długi czas miałam problemy i z włosami i z paznokciami... Teraz mi tylko zostało pozbyć sie rozdwajania paznokci. Włosy sie juz wzmocniły.. Robiłam sobie co 2 tyg maseczke na włosy: żółtko, sok z cytryny, łyżka olejku rycynowego i łyzka nafty kosmetycznej... Normalnie na suche włosy to wcierałam, tylko tak bardziej w cebulki. Trzymałam to na głowie, ok. pół godz, po czym spłukiwałam i myłam włosy szamponem. Dodatkowo brałam przez cały czas jakieś witaminy typu "Skrzypovita", ale na włosy to mi chyba najbardziej pomogł "DoppelHertz". No i maseczki, odpowiedni szampon i tabletki dały w sumie dobry efekt :) Ale niestety długo to trwało...

Gość pocam H-Pantoten
czas realizacji to 24h a powiadomienia nie ma ja ide na 3 dzien od zamowienia i odbieram

Edyciak jak robilas ta maseczke to nie zostawalo ci w skorze to zalepione jajko nawet jak umylas glowe?

Nie :) a ty próbowałaś i ci zostawało na skórze? Czasami musiałam 2 albo 3 razy pod rząd umyc włosy..

To widocznie niedokładnie spłukałas... A włosy tuz przed zmywaniem były sztywne, jakbys tone żelu na nie nałożyła? Bo ja wmasowywałam tą maseczkę tak, że nie było nawet jej widać, żadnego żółtego koloru, tylko włosy były zlepione. Wtedy spłukiwałam włosy dosyc mocno, dopóki woda była bezbarwna i wtedy szampon... Nigdy nic nie zostało.