Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmitka20gt

Co na wypadanie wlosow?

Polecane posty

Znacie cos skuteczne na wypadanie wlosow? Mialam piekne dlugie wlosy ale malowalam je sama w domo na czarno 3 razy gdzies w ciagu dwoch miesiecy, czy zniszylam cebulki? czy da sie je jakos uratowac czy to juz tak na zawsze?! Ratunku! Prosze o pomoc Po myciu i przy czesaniu zbieram pare garsci wlosow! !!

Gość HrabiaMurghrabia
Kocie gówno

Gość a tam sie wpisze
wiesz co mam to samo, tyle, ze ja nie farbowalam, wlosy mi wylaza garsciami...poki co kupilam zestaw witamin i poczekam z m-c, moze z dwa, jak nie pomoze z te zetne, ale ludze sie, ze to na wiosne zbedna siersc gubie:)

Gość mpodobny problem
vitapil do środka to tabletki do kupienia w aptece,a na włoski maseczka waxa oraz nafta kosmetyczna z olejkiem rycynowym(to też kupisz aptece)

Gość hmmm hmmmm hmmm
na wypadanie polecam podciąć je troche, robić kuracje z placenty w ampułkach można kupic w salonie fryz, lub allegro, tabletki merz special sprawdziłam na sobie rewelacja, ale najlepiej zrob sobie podstawowe badania bo moze masz cos z tarczyca, lub anemie i wtedy wlosy leca, ewentualnie hormony

Gość polecam H-Pantoten
wypadaly mi garsciami, teraz malutko, tylko kilka:) no i Wax jak ktos wyzej napisal

Gość ononaono
ja raczej "sezonowo" gubię włosy, wtedy zjadam sobie dwie, czasem trzy blaszki (nie na raz oczywiście :P ) efekt super! mało tego, że przestają wypadać, stają się mocniejsze to jeszcze odbijają nowe :) jeśli faktycznie zniszczyłaś farbowaniem, spróbuj - może pomogą :)

o dziewczyny proponujecie tu rozne produkty do lykania ten pantoten vitapil merz specjal.. ale ktore mam wybrac?

Gość ja polecam Vitapil
tylko regularnie i nie spodziewaj się efektów po tygodniu.

Gość ononaono
wiadomo, że każda z nas będzie obstawać za swoim sprawdzonym środkiem :) ja jadłam różne tablety, ale H-Pantoten to dla mnie nr1! :) co prawda, tych wymienianych tutaj nie próbowałam, ale wszystkie skrzypowity, kapivity to jak dla mnie pic na wodę :P

Gość mernekinka
kup se BioVax działa.

Gość mernekinka
ale ,ze biovax ?

nie to byl do tabletek pantoten, odnosnie biovaxu brobowalam go i niestety zaczely mi gorzej wlosy wypadac i boje sie go juz uzywac , tez tak mialyscie?

Gość mernekinka
ja używam bioVaxu i mam piękne włosy na moich działa cuda :D

a nie wypadaja ci gorzej? a uzywasz tej maseczki do wlosow slabych ze sklonnnoscia do wypadania czy innego prosuktu z biovax?

Gość ononaono
wydaje mi się, że musisz kupić i spróbować bo każdemu co innego odpowiada, ale dla mnie są na prawdę dobre! oprócz mnie jeszcze brat i bratowa się nimi leczyli i efekty też były świetne! ale decyzja oczywiście Twoja :)

Gość ononaono
jak już pisałam zjadam 2-3 blaszki, i efekt murowany! najbardziej podoba mi się to że wyrastają nowe włosy, całość staje się gęstsza. Jeśli, jak mówisz, zniszczyłaś farbą bo taka kuracja mogłaby Ci pomóc, bo nie tylko wzmocnisz te włosy, które masz ale i zyskasz świeżaki ;)

Gość ononaono
kupuje na blaszki, całe opakowanie jest drogie, bo i tabletek więcej... nie chce Cię okłamać, bo dawno nie kupowałam, ale chyba około 8 zł blaszka kosztuje

Gość ononaono
tylko te zapamiętałam bo na prawdę mi pomogły :D pisałam już, że spośród tych wymienianych tutaj nie brałam żadnych, więc polecam Ci swoje ulubione ;)