Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelin ewelin

Szukam Przyjaciela

Polecane posty

Gość jednak blad
powiedz mi jeszcze jedno czy ty wczesniej tez tak sie zachowywalas tzn sprawdzalas smsy dzwonilas pod nieznany numer czy dopiero teraz jesli wczesniej to ok jesli od niedawna to co na to wplynelo ze tak a nie inaczej sie zachowujesz

Gość jednak blad
pytanie na ile twoje odczucia sa obiektywne a na ile subiektywne?

Gość Marina-25
Zawsze bylam podejrzliwa nieufna weszylam ze z kims sie zadaje zalaczyla mi sie chorobliwa zazdrosc az pewnego dnia stwierdzil zebym poszla do psychologa bo to moje podejscie spowoduje to ze sie rozstaniemy

Gość jednak blad
musze uciekac spac jesli bedziesz chciala pogadac to masz na mnie namiary ja tutaj prawie nie bywam

Gość Marina-25
Mozliwe ze on jest w pozadku wobec mnie a ja mu nie ufam i z stad to zachowanie moze sie odsuwa bo ma dosc wysluchywania bzdur zagubilam sie w tym

Gość Marina-25
ja tez uciekam spac mamy namiary do siebie wiec jestesmy w kontakcie dobranoc

Gość jednak blad
moze ma racje musisz sama sie dobrze nad tym zastanowic czy to sa tylko twoje wyobrazenia czy tez on sie zmienil i cos sie naprawde dzieje postaraj sie wylaczyc chorobliwa zazdrosc bo ona wszystko psuje i zastanow sie czy to wszystko moze ci sie tylko wydaje a on ta zazdroscia jest zmeczony i dlatego nie chce rozmawiac zeby uniknac 100 pytan do ?obiecaj ze sie nad tym zastanowisz dobrze?

Gość jednak blad
dobranoc

Gość Marina-25
Obiecuje ze sie nad tym zastanowie nawet jego tata stwierdzil zebym zazdrosna nie byla bo to mu sie podoba i dodatkowo nakreca a podstaw do zazdrosci nie mam zadnych

Gość Marina-25
dobrej nocki

Ale się rozpisaliście, zasnęłam, przepraszam. On potem w końcu po mnie przyszedł, poszedł bo tu nie dało się spac. Ale mamy duże lóżko więc spałam na samym brzegu. Dopiero nad ranem zaczał mnie strasznie przytulać, i było mi przez chwilkę fantastycznie. A potem wstał, ubrał się, zapytał czy będzie się innym podobać tak ubrany i wyszedł. Zero przepraszam, zero kocham, nic. Więc moje "fantastycznie" szybko się skończyło. No nic, życzę wam miłego dnia bo pogoda jest cudna :)

Heheh się rozpisałyście całkiem nieźle wam beze mnie poszło :) mi się przysneło ciężki dzień miałem :) ale chyba mi wybaczycie ?? :D i ja się nie obrażam nie mam 6 lat żeby się fochać na kogoś ;)

Gość Marina-25
Nie ma co sie fochowac i nikt sie na ciebie nie obrazil troche zesmy sie z pisaniem zagalopowaly bo skonczylysmy po 4 a co tam u wsa dzis ciekawego slychac?

nienawidzę kiedy kasują mi się wiadomości... :( Za mną ciężki dzien, ufff, więc pocieszam się tabliczką czekolady, calusieńka powinna wystarczyć :)

Gość Marina-25
Ja tez niezbyt lekki dzien mialam nawet serce czekoladki i kwiata dostalam na dzien kobiet od mojego bo jutro przyjdzie bardzo pozno po prostu brak slow

milo ze pamietał :) ja nie wiem czy czegos w ogole mogę się spodziewać.... No to wcinaj czekoladki, mi humor się poprawił :) Jutro nasze święta więc planuję założyć kieckę i obcasy, a co! :)

Gość jednak blad
co tam u was slychac moi drodzy .ja tez sie nie obrazilam ale mialam urwanie glowy w pracy i nie tylko dlatego mnie nie bylo .pozdrawiam ale wracajac do tematu to co u ciebie slychac autorko?

Gość jednak blond
tak sobie chociaz dzien byl piekny.a jak tam u ciebie co tam miedzy wami ok?

Gość jednak blond
Marina 25 odezwij sie co u ciebie?