Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytania znak

herbaty owocowe-jak to w koncu jest?

Polecane posty

Gość pytania znak

hej wyczytalam gdzies ze wsyztskie herbaty owocowe sa robione na bazie hibiskusa a ten jest niezdrowy dla kobiet w ciazy...akurat ostatnio mi sie wkrecilo ich picie a tu taki zonk...moze ktos wie cos na ten temat??

Bez przesady. Jeżeli nie pijesz po 10 filiżanek dziennie, to spokojnie śpij. Ja dzisiaj wypiłam 2 filiżanki owocowej i w żadnym wypadku nie zamierzam z niej zrezygnować.

Gość pytania znak
up moze jescze sie ktoras wypowie?

Gość dzisiaj na pommmaranczowo
a dlaczego hibiskus jest niezdrowy? Poza tym nie wszystkie sa na bazie hibiskusa

Gość bzykająca osa
owocowe są zdrowsze niz czarne. Pamietaj ze zare moga znaczni podnoscic cisnienie co w ciazy ie jest wskazane

Gość obosssshe
no pewno, hibiskusa pić nie wolno bo niezdrowy, przez dziurke od klucz nie patrzeć bo dziecko bedzie z zezem, na szyi łańcuszków nie nosić bo się udusi A kobiety w ciąży powinny koniecznie wszystkie zakazy stosować, a co za tym idzie pić TYLKO I WYŁĄCZNIE przegotowaną czystą wodę jeść TYLKO I WYŁĄCZNIE warzywka, które wyhodują sobie same w doniczce- BROŃ BOŻE KUPIONE W SKLEPIE bo to przecież sama chemia aaaa i najważniejsze żeby nie używać szamponów, mydeł, płynów do kąpieli i żadnych kosmetyków bo to też sama chemia i szkodzi Jutro dzień kobiet-z tej okazji życzę Ci trochę zdrowego rozsądku

Gość syczek szs
można pić wszystko co nie zawiera alkoholu