Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRACJANNA

Dlaczego nie mam gorączki???

Polecane posty

Gość GRACJANNA

JESTEM obecnie przeziębiona,nie gorączkuje,choć czuje sie fatalnie,praktycznie nigdy podczas choroby nie gorączkuje.Czy to dobrze???

Gość żuli taksi
nie dobrze :( bo organizm nie walczy.

Gość Awa Segur
Kurcze, ja też tak mam. Nigdy nie gorączkuję, a na codzień zwykle mam 36,0 lub mniej. W ostatni piątek rano udało mi się dobić do 37,3. Wieczorem już czułam się fatalnie: głowa mi pękała, kaszel męczył ostro i jeszcze cieknący nos.. Ale temperatura 36,6 za to oczy piekły mnie niemiłosiernie, aż z ciekwaości zmieżyłam sobie temperature na powiece i tutaj już miałam 42 stopnie. W sobotę koło południa byłam w Luxmedzie u lekarza, naczekałam się ponad godzinę w kolejce, ale jak zwykle gdy mówię, że nie mam gorączki to na mnie się patrzą jak na jakąs nawiedzoną hipochodryczkę :/ Dowiedziałam sie jedynie że mam pić herbatkę z lipy, rutinacea brać i jak mnie kaszel dalej męczy to żebym sobie isle possała. No to siedzę teraz w pracy chrychająca, kichająca ledwo na oczy patrzę i rozsiewam zarazki, bo według lekarza Luxmedowego taka droba infekcja to przecież nic.

Gość gość
slaby system immunologiczny

Gość gość
Goraczka osłabia organizm a wysoka moze byc niebezpieczna .Lepiej ze nie ma.

Gość gość
Powinnaś o tym powiedzieć lekarzowi lub poczytac coś o tym w internecie

Gość gość
żle funkcjonuje układ immunologiczny -ja tak mam a choruje na nowotwór krwi i układu chłonnego