Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrinne19

Dzisiaj widziałam jak dwóch dresów uderzyło w twarz cięzarną

Polecane posty

Gość Katrinne19

bo chciała zeby puscili ją bez kolejki , oni sie rozesmiali, ona do kasjerki zeby ja pierwsza obsluzyla , zaczela sie przepychac i jeden z nich uderzyl ją reką w twarz , zaplcili i sobie poszli .... :///

Gość bez bólu i wiadra to cesarka
dobrze zrobili, wieloryby się wszędzie wpychają :o

Gość IMO13691
I prawidłowo.

Dresiki zachowali się.. no cóż, po prostu chamsko. Ale czego można się spodziewać po dzisiejszych "mężczyznach"? Ale czy ta kobieta nie ma choć trochę honoru? Po co się tam wpier*? Na co ona liczyła? Że ją dżentelmeni jeszcze w rączkę pocałują?

Gość Katrinne19
tzn ona miala caly wozek zakupow, oni kilka rzeczy nie wiem po co chciala wczesniej wejsc, tego nie uslyszalam , bo stalam w kasie obok ale chciala przejsc do przodu , jakis dziadek ją puscil , i oni byli nastepni . Powiedzieli ,ze kolejka jest i ze ma czekac a ona ''jestem w ciazy i nalezy mi sie pierwszenstwo i wtedy zaczela sie ta przepychanka

Gość IMO13691
Powinien jeden napompowanej księżniczcez lewej prostej w bebzun zakurwić, bo jest spore prawdopodobieństwo, że bękart podobny do mamusi będzie.

Gość a ktos w ogole
zareagował?? np ludzie w kolejce albo kasjerka???

Gość Katrinne19
kasjerka nic nie mowila , jak nie przytomna , tylko ten dziadek ktory stal za nimi zaczal ich wyzywac ochroniarz przyszedl jak oni juz byli przy wyjsciu ,

Gość IMO13691
Ja bym jeszcze im pomógł. To, że ktoś zrobił babie bachora nie obliguje jej do bycia pełną roszczeń chamką.

Gość pojebbbbbb
myślę że cięzarna była chamska chyba że była w 9 miesiącu no to mili mogli jej przepuscic

za to uderzenie jest odp. karna w ogole dresow się powinno powystrzelać strzal w łeb i jednego chwasta mniej

Gość pojebbbbbb
no i nie potrzebnie jej przywalili mogli tylko jej zatrzymać i byłoby OK a tak po zatym nie nawidzę dresiarzy

Gość S*************
PANIUSIA

Gość S*************
TO ONA NIE JEST WYCHOWANA ROZPUSZCZONY BACHOR A CO DOPIERO JAK BĘDZIE JEJ DZIECKI. a dresy też powinni sie zachowywać i zjebać a rączki trzymać przy sobie

Gość IMO13691
Nie pozera, tylko mówię prawde. Jakby poprosiła sytuacji by nie było. Nikt nie lubi być przepychany jak śmieć - dres, czy nie dres.

Gość S*************
a to w wawie było?

Gość Swoj ziomek
Tak tak powystrzelać.. to może jeden z drugim cwaniak podejdzie do nich i im to powie ? Nie ? Dlaczego ? Czyżby kupa w majtkach ze strachu ?. Co do sytuacji. No cóż, nie bronię dresiarzy, jeżeli było widać że jest w ciąży to należało przepuścić, a jeżeli darła tylko japę bo się spieszyła gdzieś i chciała wyprzedzić "bydło" na ciążę to dostała z otwartej na ogar, pozatym czuję że to nie kompletna historia, i ze strony "pokrzywdzonej" poleciało parę obelg w stronę chłopaków i nazwanie ich pewnie "skurwysynami" też miało miejsce, bo dres za free nie wali w ryj. Co prawda kobiet się nie bije i osobiście uważam że powinni ją jedynie zbluzgać i kazać wypierdalać na koniec kolejki.

Gość głupia baba jakaś
jak ja bym miała tylko kilka rzeczy, a jakaś baba by mi się chciała wepchnąć z pełnym koszykiem to bym ja wyśmiała. Nie ważne, że w ciąży

Gość szllajkkkk
brawo ! Dobrze zrobili mimo ze jestem kobieta. W dupach sie poprzewracalo. Za dawnych czasow matki z wozkami wchodzily do starych Ikarusow, chodniki dziurawe. A teraz? Widzialam kobiete z wozkiem , krzyczala na kierowce autobusu bo zatrzymal sie z dala od kraweznika i ona nie moze wjechac.... Moja mama opowiadala ze sama targala wozek po schodach nikt jej nie pomgol. A teraz? Glupie cipy ! Ciaza to choroba? Kur...