Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edziii94

Romans ? ;(

Polecane posty

Gość edziii94

przepraszam ale musze się wygadać komuś ;( podejrzewam,że mama ma romans. Ciągle ma wyciszony telefon, często szepcze z kimś przez tel. jak taty nie ma w domu. Wczoraj pisałam na jej tel smsa, napisałam słowo 'tez' , dalsza propozycją było 'ciebie', a następna 'kocham' (opcja w SE; wiec ostatnio pisała widocznie komuś, ze kogoś kocha). Na pewno nie był to tata, bo on smsow w ogóle nie uzywa. Dziś poszłam do kuchni,a ona taka spięta stała, zaraz słyszałam ze sms jej przyszedl (ma bardzo cichy dzwiek) a ona oczywiście udawała ze nic nie slyszy ;(( to trwa juz długo,kiedyś była na imprezie z jakimś facetem jak tata był pijany i raz ten facet był w domu gdy tata był za granicą(ok. 2 lata temu i tyle to trwa) . Jak jej się pytam z kim tak szepcze to wciska mi, że nie rozmawiała z nikim... Wszystko wskazuje na jedno... tata też się chyba domyśla, ona się ciagle jego czepia, o wszystko się z nim kłóci... nie wiem co robić :( wiem, że ludzie mają większe problemy,ale musiałam się komuś wygadać, przepraszam :(

Gość edziii94
ehhhhhe, nie będę komentować...

Gość edziii94
sossssss, niestety to nie wygląda jak kochająca się rodzina... Mamie nic się nie przetłumaczy, ona myśli że wszyscy są ślepi... ja już jej nie raz mówiłam, zawsze się wyprze wszystkiego, jak zwykle ona jest bez winy....

Gość edziii94
tata nie pracuje (znaczy aktualnie nie ma pracy) i o to zwykle są kłótnie... smsy ona kasuje wszystkie (ciągle je pisze, ale w skrzynce nie ma zadnego) czasami jak ktoś dzwoni, to ona niby odbiera, zaraz wyłaczy połączenie i udaje, że rozmawia dalej. Jak jest w pracy to zazwyczaj ma zajęty telefon, kiedyś miała jakiś inny tel. o którym nikt nie wiedział (ja go widziałam). Rozmowy z nią nic nie dają, zawsze się wyprze wszystkieg i tyle...;//