Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaaaaaa

Jak poznać czy chłopak jest prawiczkiem?

Polecane posty

Gość dziewicaaaaaa

Podoba mi się pewien chłopak. Ma 20 lat i jest sam. Wydaje się nieśmiały jak z nim rozmawiam i jest miły. Nie wiem, czy byłabym w stanie pogodzić się z tym jakby mój pierwszy miał inną kobietę przede mną, więc chcę przed zaangażowaniem się bardziej już wiedzieć czy jest prawiczkiem. Co zrobić żeby się dowiedzieć?

Gość mmnnio
złap go za jaja jak podskoczy to jest prawiczkiem

Gość dziewicaaaaaa
Wybadać... ale jak? To z podskoczeniem traktuję jako żart.

Gość ej a może...
Zapytaj go wprost. Powiedz zagrajmy w PRAWDA lub WYZWANIE, jak bedzie miał PRAWDA zapytaj go czy był już z kobietą.

Gość puffmuter
zrób loda, jak z prawego jądra większość spermy to prawiczek

Gość dziewicaaaaaa
A jak nie powie mi prawdy? Niektórzy się wstydzą tak mówić wprost o swoich doświadczeniach. Może skłamać w jedną, albo w drugą stronę dlatego wolałabym to poznać jakoś inaczej.

tak szczerze to niewazne jest czy on jest prawiczkiem czy nie. i jesli trafisz ju na tego jedynego i on na ciebie to nie powinno byc dla was wazne co bylo przed. ale to moje zdanie . buzzka

Gość Ja to rozumiem.
Na pierwszy raz też miałam prawiczka. Nie wiem czy to ten jedyny na całe życie (na razie jest dobrze, ale w życiu różnie bywa), ale jednak był taki sam jak ja i byłam też dla niego pierwsza, a nie druga lub trzecia. Dla kogoś kto się szanuje takie rzeczy jak seks są ważne.

Gość dziewicaaaaaa
up

Gość gość
Kto ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem troche niesmiala w realnym swiecie, ale nadrabiam to przez sex telefon w sprosnych opowiesciach, o ktorych jestes w stanie sobie tylko pomarzyc. Jestem Kasia, moja fotka jest tutaj: http://www.sexphone.pl/23.html Jezeli chcesz by zawladnal nami szalony seksik przez telefon zadzwoń do mnie juz teraz i posluchaj jak szeroko potrafie rozkladac swoje nogi i wypinac jedrny tyleczek.

Gość gość
Nie wolno się łamać tylko szukać chętnej np na http://bzykacz.pl bo sama nie przyjdzie