Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_24latek

Przyczyny dla których nie znajdę nigdy dziewczyny

Polecane posty

Gość załamany_24latek

Oto one: Jestem dziwnym facetem mam cholernie dziwaczny gust i pełno różnych fetyszy w głowie, podobają mi sie rzeczy które każdy uważa za conajmniej dziwne co do wyglądu to musi mieć ładną buźkę i tutaj moja normalność sie kończy. Podniecają mnie duże łęchtaczki i wystające wargi sromowe uwielbiam je ssać i lizać mógłbym to robić godzinami, uwielbiam jak kobieta ma kisiel w majtach i lubie go zlizywać, oprócz tego uwielbiam sterczące małe cycki z dużymi sutkami, które rosną od podniecenia, mógłbym je ssać godzinami lizać, podgrycać pieścić coś wspaniałego. Do tego podnieca mnie sikanie najlepiej bym to robił w pieluche chciałbym, aby moja partnerka też lubiła sikać w pieluche bym ją przewijał, a ona mnie rano byśmy wcale nie musieli chodzić do toalety tylko byśmy sie przewijali nawzajem. Pozatym podnieca mnie sex w dziwnych miejscach oraz w miejscach publicznych, ale tam gdzie mnie nikt nie zna, podnieca mnie robienie kupy w miejscu innym niż kibel :). Następną rzeczą jaką mnie bardzo podnieca to wytrysk u kobiety marzy mi sie partnerka co będzie moczyć mi przescieradło w czasie sexu, jeszcze uwielbiam jak kobieta robi mi dobrze stopami... czy ja jestem pierdolnięty ? :(

Gość załamany_24latek
tak podnieca mnie to strasznie, chętnie bym łaził w pampersie cały dzień najlepiej tam gdzie mnie nikt nie zna i robił pod siebie aż był by cały pełny, powiedzcie gdzie znaleść taką dziewczynę?

Gość załamany_24latek
nie rozumiem co ma przedszkole do tego wiem, że jestem nienormalny, ale nei potrafie udawać i sie powstrzymywać już raz sie dusiłem w związku i więcej nie mam zamiaru niczego udawać i oszukiwać siebie i partnerki.

Gość załamany_24latek
nikt sie nie wypowie ?

a nie szkoda czasu na pisanie takich nudnych bzdetów w takim miejscu? Poczytaj coś chłopie(?), może z chłopaczka staniesz się mężczyzną... lub kobieta...

Gość EMO light
Weź se koło i jebnij się w czoło.

Gość załamany_24latek
widocznie dla mnie to nie jest bzdura okej ?

powazna sprawa... nie trafilam jeszcze na kolezanke ktora by mi sie zwieryla z podobnych fetyszy wiec bd ciezko

"czy ja jestem pie**olnięty ?" nie schlebiaj sobie jesteś zwykłym dzieciakiem z mózgiem zalanym spermą dorośnij, życie to nie tylko rąbanka do przodu, do tyłu

Gość nickname
to wygląda jak durna prowokacja z tytułu nudy. ale jeśli to faktycznie prawda to współczuję.

Gość Zwariuję, więc mnie zarżnij!
Boże...Co za naród...