Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzik

GAPIĘ SIĘ FACETOM NA ROZPORKI

Polecane posty

Gość wstydzik

notorycznie! mam nadzieje ze tego nie widza. a jesli widza to jak myslicie, co mysla? PS. wy tez tak macie?

Ja tak mam.Cigle sie gapie na swoj rozporek, czy jest zapiety, bo kilka razy zdarzylo mi sie nie zapiac, i tak lazilem

Gość wstydzik
czyli jestem nienormalna

Tylko nie wiem po co sie tam gapisz, i co chcesz zobaczyc?Chcesz wysandowac rozmiar praszka, czy chcesz zobaczyc, czy spodnie nie obsikane, a moze szukasz sladow spermy?Po co to robisz?

Gość wstydzik
raczej rozmiar ptaszka. fajansiarz co masz na mysli mowiac 'nieciekawą' ?:P

Gość Misza xo
Hah,mi tez sie zdarzy tak jakos....nam kobietom tez chyba mozna:)))

Gość wstydzik
nie no przeszlosc seksulana normalna, jak kazda inna. no tak, faceci wiecznie wgapieni w dekolt! e,faceci, a co byscie pomysleli jak zlapiecie jakas dziewczyne (np zwykla kolezanke) na tym ze gapi wam sie na przyrodzenie?

Żartowałem z tą przeszłością - żeby nie było :P Co do ostatniego pytania to pomyślałbym, że mam niezapięty rozporek, jakąś plamę, dziurę itp. albo że koleżanka złapała zwiechę i tak po prostu zawiesiła wzrok...

Gość wstydzik
To dobrze.. :P bo spodziewalam sie gorszej odpowiedzi typu : jakas zboczona/niewyzyta etc. :D a nie lubie raczej takich ludzi dlatego strachem mnie napawa mysl ze ktos moglby tak o mnie pomyslec :?

Wiesz, ale nie każdy facet wychodzi z założenia, że kobiety są subtelne i powściągliwe :P

Gość wstydzik
no wlasnie.. niestety :P

Gość wstydzik
Kiedyś, gdy szłam ulicą i bezczelnie gapiłam się na rozporeczki menów, z jednego z nich coś wyskoczyło! Okazało się, że facet miał węża w kieszeni.

Gość wstydzik
spieprzaj podszywie eh :P

Gość wstydzik
Spieprzaj lampucero ! :P Jestem notorycznie szykanowana za podglądanie chłopców w wieku przedszkolnym w toaletach.

sam(a) jestes lampucera :D młahaha koniec z podsszywami < 3 Hej! rozporki meskie! :D

Gość Nie ja jestem zboczona
EMO pierdolcu :P Ta, ta zaczerniaj skunksie

Gość wstydzik idź w kimę
bo do szkoły nie wstaniesz :P czwarta klasa to nie przelewki

Gość Czarna roksa
www.czekoladowa.pl ciekawe czy gapisz się na murzyńskie rozporki

Gość wsytdzik
a przed lustrem ogladam swój tłusty zad i nieogolony pryszczaty ryj. PS. wy tez tak macie?

no wlasnie! to mialam na mysli, odruch bezwarunkowy :D a idz ty wsiurze :P nauccz sie byc smieszny/smieszna i dpiero probuj tu bo poki co wychodzi tylko blazen za 5 groszy :P

Gość wsiurze? no widać, że kulturą
to ty nie grzeszysz :P lepiej być nie - śmiesznym wg ciebie niż takim prostakiem jak ty :)

usiłuję przemówić do ciebie tak, żeby do ciebie dotarło. bo widać po wypowiedziach, że inteligencją to ty raczej nie grzeszysz :D stąd też to okreslenie *wsiurze* do prostaków,trzeba prosto. prostaku/prostaczko :)

Gość hahahahahahaha znasz to
określenie bo pewnie do ciebie nie zwracają się po imieniu tylko właśnie ''wsiurze''. w końcu do prostaków trzeba z grubej rury nie? ta, a ty za to grzeszysz kulturą osobistą nieee? i jesteś na tyle inteligentna, że wyzywanie innych jest twoim powodem do dumy. ŻENADA!

popsulam dziecku zabawe i sie burzy :P nie stresuj sie tak bo ci zylka peknie :D

Gość dziecku? no mówiłam, żebyś
zmieniła fusy bo ci to wróżenie nie idzie za cholerę :( biedulka :( yhy, bo ciebie śmieszy tylko i wyłącznie twoja własna osoba kiedy patrzysz w lustro. też bym się śmiała na twoim miejscu :) a może bym i płakała...ale najprędzej pomodliłabym się o nowy mózg do Boga :P Ja napisałam, żebyś nie przeżywała ty oczywiście nie masz nic lepszego do dodania więc startujesz '' ja nie przeżywam,ale widzę,że ty tak ajjj''. Hahahahahahahahahahahahaha. Wybacz, ale nie będzie mnie oceniała i oczerniała osoba, która ślini się na widok kutasów na ulicy i zakłada jeszcze o tym topiki na kafe. :P Nara wieśniaku Konwersuj sobie z żulami pod sklepem - reprezentują twój poziom a raczej jego brak