Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazdan

Śmiać mi się chce z kobiet która .....

Polecane posty

Gość pazdan

Śmiać mi się chce z kobiet która biorą cwaniaków, brutali bo sądzą że to faceci z jajami. A jak dochodzi do związku i są dzieci to ci faceci z jajami je zostawiają dla innej bo obowiązki ich przerażają. Albo jeśli zostają z kobietą to mają w dupie wychowanie dzieci i samą kobietę. I to są niby faceci z jajami?? HAHHAAAHAH

Gość pazdan
w temacie miało być które

Gość hahahahahaahwjaaa
pewnie nie widziałeś jeszcze kobicego gołego cycka co? żadna cie nie lubi albo wszystkie sie smieja ze masz małego kutaska i musisz wyrzucić z siebie żal na kafe;dhahaha żal mi ciebie

Gość pazdan
"hahahahahaahwjaaa pewnie nie widziałeś jeszcze kobicego gołego cycka co? żadna cie nie lubi albo wszystkie sie smieja ze masz małego kutaska i musisz wyrzucić z siebie żal na kafe;dhahaha żal mi ciebie" Jeśli powiedzienie prawdy nazywasz żalem. To masz racje to jest żal. Zadowolony/ zadowolona?

Gość pazdan
powiedzenie*

Gość golodupcew
Tak to bywa. Powiedz kobietom prawdę. To milczenie w temacie.

Gość a mnie się chce śmiać
kiedy ktoś zakłada, że wszystkie kobiety robią to samo. to, o czym piszesz, autorze/autorko, to patologia kryminogennego środowiska. żadna, szanująca się kobieta nie spotkyka się z "brutalami". to patologia.