Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel2829

Jak pomóc masturbującej się dziewczynie

Polecane posty

Gość Pawel2829

Mieszkam w Krakowie w bloku i mam sąsiada który wyjechał do Anglii. Sąsiad miał wyjechac tylko na 3 miesiące więc zainstalował kamerkę, żeby obserwować przez internet czy nikt się nie włamał, ewentualnie czy nie wprowadzili się dzicy lokatorzy. Po kilku miesiącach stwierdził że popracuje tam dłużej niz przewidywał i poprosił mnie żebym jego mieszkanie wynajął studentom to przy okazji będzie miał kase za wynajem. Na początku odmówiłem, po co mam mieć na głowie dodatkowy obowiazek, ale sasiad powiedział mi wtedy że w jego mieszkaniu w jednym z pokojów jest zainstalowana ukryta kamera i mogę obserwować studentów jak w Big Brother. Zgodziłem się więc i wynająłem dwóm studentkom. Teraz najważniejsze: jedna studentka jest spokojna, ma chłopaka, czasami oglada TV i się uczy. Druga, całkiem ładna dziewczyna nie ma chłopaka i kiedy tylko jest sama masturbuje się 1-2 razy dziennie. Ogladam to i czasami robię to razem z nia, bo udziela mi się ta atmosfera. Pomyślałem sobie jednak, że skoro nie mam zony to może zamiast robić to oddzielnie zaproponuję jej seks we dwoje. Pytanie tylko jak to zrobić? Przecież nie powiem jej o monitoringu, bo laska się wyprowadzi i nie będzie ani seksu ani Big Brothera. Jak jej zaproponować ?

Gość tretetetetetet
gdzie niby ta kamara mialaby byc w jej pokoju

Gość aaaaaaaaaaaa687566876876867
hahahaha dobre:D

Jak pomóc masturbującej się dziewczynie?? NIE PRZESZKADZAĆ :P

Gość cdsfcd
gdyby sie wyprowadzila to pol biedy, moglbys sie uznac za szczesciarza :D (bo jak mniemam nie masz dowodu ze to wlasciciel ukryl kamerke?) nieznajomosc prawa boli a ignorancja nie jest usprawiedliwieniem :P

Gość 222222
hehe, zajebisty topik :D

Gość ajszaaaa
Naruszenie czyjejś prywatności jest karalne, to tak dla przypomnienia bo chyba o tym nie wiesz...

Gość jadźka z wschodu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w życiu nie czytałam czegoś takiego!!!!!!!!!!!! hahahaha Czy to jest prawda? Czy jakieś historie nie wiem skąd?

Gość jadźka z wschodu
hej Pawle, jak to wymyśliłeś - masz u mnie mistrza.

Gość zycze ci tego
na starosc oslepniesz za karę

Gość anty komuruski
wpierw się z nią zakumaj nieco, przyjdź z winem, powiedz że jesteś sąsiadem i przszedłeś sprawdzić liczniki za prąd i gaz, a prócz tego chcesz sprawdzić licznik (temperaturę) u niej w cipce bo wygląda na very hot girl :D