Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolerko991

nikt nie chce pamiętać o moich 20 urodzinach

Polecane posty

Gość Bolerko991

jest mi bardzo przykro. Wiem, ze jest jeszcze wczenie, ale i tak nie będę obchodzić urodzin:( wracam z uczelni dopiero o 21 a teraz siedzę sama w domu-rodzice w pracy. jak wychodzili nawet nie rzucili głupiego banalnego wszystkiego najlepszego. Przykre to. Moze to nie jest istotne, ale tu juz nie chodzi o prezenty tylko o pamiec.Do tego dzisiaj mam pilne platnosci do wykonania to mi tata mipowiedzial ze teraz nie ma drobnych i kiedys mi tam odda:(juz od dawna moje urodziny wygladaja zawsze tak samo, rok temu chodzilam caly dzien sama po dworze,bo nie moglam sluchac tego, co do mnie mowia-byla awantura, mojej 18stki tez nie wspominam najlepiej... moze powinnam sie juz przyzwyczaic ale nie potrafie...fakt nie jestem idealna ale wydaje mi sie ze nie zasluzylam na takie traktowanie-tym bardziej ze ja zawsze pamietam o urodzinach moich najblizszych i staram sie w miare mozliwosci sprawic im upominek, prezent, powiedziec cieple slowo...ach:(

Gość Bolerko991
chopaka jako takiego nie mam, mam przyjaciela,nawet dwoch przynajmniej tak mylslalam i uwazalam ze cos z tego wyjdzie. jak narazie cisza, no ale dzien jest dlugi, moze ktorys napisze chociaz smsa:(

Gość 7marca
wszystkiego najlepszego, co do pamięci, a raczej jej braku, w dniu urodzin - wiem coś o tym. :( miłego dnia!!!

Gość Bolerko991
zabka nie to mialam na mysli. 7 marca kimkowiek jestes-dziekuje!

Gość okropienstwo
Nie masz znajomych?

Gość Bolerko991
mam, ale jak do tej pory zadzwonili tylko dziadkowie na zasadzie kiedys przyniesiemy Ci tort po teraz nie mamy czasu...no ale zawsze chocia z powiedzieli dwa slowa-szczerze nie szczerze ale jednak,.... znajomi sa mili ale jak cos potrzebuja...

Gość tyskapyska
To Wszystkiego Najlepszego!!!

wszystkeigo najlepszego no i zacznij sie rpzyzwyczajac:) z akilka lat nie bedziesz juz chciala pamietac o swoich urodzinach :)

Gość Bolerko991
haha-juz nie chce, bo od dawna nie kojarza mi sie z niczym milym.