Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwe07

Dał mi nadzieje,żeby mi ją teraz zabrać?

Polecane posty

Gość elwe07

Mówi,że boi się,że wszystko zepsuje i dokładnie to robi.Mówi,że mu zależy po czym odwołuje spotkanie.Mówi,że tęskni po czym przychodzi po tygodniu.Powiedział,że "panicznie się boi takich rzeczy"..czego związku,zaangażowania?Mówi,że chce ze mną być,a pojawia się i znika...walczyć o niego czy odpuścić?

Gość elwe07
Proszę,niech ktoś coś napisze...

Gość przeczytaj co napisałaś
w tekście masz już odpowiedź.

Gość o zesz...........
to jakis popapraniec emocjonalny, odpusc sobie, bo tylko sobie tym zaszkodzisz.

Gość elwe07
Łatwo powiedzieć trudniej zrobić.Każdy ma swoje wady.Ja Go kocham i nie chce odpuszczać...:(

Gość to sie mecz z nim
i nie zawracaj dupy

Gość kekekekek
I tak bedzie juz zawsze..DLaczego? Zapewne biegasz,uganiasz sie za nim..on wie ze tobie zalezy. OLEJ go .Jezeli sam sie odezwie,przyjdzie itp. To jednak cos do ciebie czuje ..a jak nie to daj sobie z nim spokoj :)

Gość elwe07
Wiedział jaką mam sytuację...że zostałam zraniona....a mimo tego także to zrobił....

Gość elwe07
strasznie śmieszne :/

Gość lillla mijja
następny wampir energetyczny, jesli facet jest niezrównowazony emocjonalnie bo nie wie czego che to należy trzymac się od niego z daleka bo skończy sie to tak że się zwyczajnie sparzysz, będziesz sklejac i dbac o to było jemu dobrze a nie tobie i przyjdzie taki dzien że nie będzie juz w tobie żadnej energii do wyssania wtedy on przerzuci się na inna głupią i naiwną

Gość Dziewczyna..
jakbym czytala siebie... Meczylam sie tak ponad pol roku, teraz od miesiaca nie mamy kontaktu...a mecze sie jeszcze bardziej...

Gość lillla mijja
acha...i skoro bylas juz zraniona i on o tym wiedział to masz odpowiedź, ten typ tak ma, uda biednego faceta na "przytul biednego misia" a jak juz poczuje grunt to kopnie cię w dupsko,przykre ale tak jest

Gość elwe07
Tylko,że nie wiecie jednej rzeczy.Ja jestem niepełnosprawna i On nie ma żadnego powodu żeby mnie robić w bambus bo wiedział na co się pisze...

Gość aaaaaaaaa.l.aaaaaaaaa.
kekekekek ma racje! wiem bo sama tak latalam i nie mialam sily olac ale jak ty masz to zrob to ! tak delikatnie daj mu do zrozumienia ze skoro tak to mimio ze ci zalezy i ze go kochasz musisz zyc normalnie... chodzi mi o to zebys np odomiwla spotkania , w momencie kiedy zadzwoni powiedz ohhh chetnie ale juz sie gdzies dzisiaj umowilam , przelozmy to to go ruszy ! jak zobaczy ze ty sobie jakos radzisz to sie zastanowi ! powodzenia to jest cholernie trudne

Gość elwe07
Jakoś tego wszystkiego nie widzę dobrze...:(

Gość kekekekek
BO JA MAM ZAWSZE RACJE ;-) Facet powinien uganiac sie za kobieta a nie odwrotnie.. Kiedy jest odwrotnie to jest ch.ujowo i po ptakach:P

Gość elwe07
Ja sie za Nim nie uganiałam,tylko po prostu byłam szczera w swoich uczuciach.Nie miałam ochoty grać z Nim w żadne gierki,że niby Go odpycham kiedy w rzeczywistości bardzo Go potrzebowałam.Mówiłam o wszystkim...

Gość od poniedziałku
panicznie się boi takich rzeczy" czego sie boi konkretnie?

Gość elwe07
Nie wiem bo nie powiedział,a ja głupia nie spytałam :/

Gość tamara 28
dziewczyno , ten facet nie wie czego chce... nie powinnam mu tak o wszystkich swoich uczuciach mówic, pojawia sie i znika .. nie potrafi sie okreslic , skąds to znam , on cie zniszczy psychicznie , dobrze ktos radzi , nie pisz , nie dzwoń .. nic cisza.. musisz dac radę

Gość tamara 28
a jak mozna zapytac , to w jakim stopnoi jestes niepełnosprawna?

Gość elwe07
I co mam zakończyć temat?Tak po prostu?Udać,że Go nigdy nie znałam...jeśli tak potraficie to Wam gratuluje,ja nie potrafię.Ja nie mówię,że jest super,ale nie chce Go skreślać dopóki mi nie powie o co chodzi...

Gość elwe07
W znacznym stopniu,ale On mi powiedział,że dla Niego tak jakbym była zdrowa.I powiedział też,że jak chce Go do siebie zrazić to marnie mi wychodzi,więc na pewno nie chodzi o moją niepełnosprawność.

Gość tamara 28
no przeciez piszemy ŻE PRZEZ JAKIS CZAS PRZESTAŃ PISAC I DZWONIĆ DO NIEGO , ZACZEKAJ NA JEGO REAKCJE, a poza tym on wie , ze ci na nim bardzo zalezy , a on sam nie wie co ma zrobic, DAJ MU CZAS.....

Gość tamara 28
on swoim zachowaniem przypomina mojego dobrego kolege , wydawałoby sie , ze bedzie z tego cos wiecej , nagle zwrot akcji .. przestał sie odzywać , niby twierdzi , ze ma jakies problemy, więc ja tez juz do niego nie dzwonie , nie pisze , ale go nie skreslam,, czekam

Gość brutalne ale szczere
"I co mam zakończyć temat?Tak po prostu?Udać,że Go nigdy nie znałam...jeśli tak potraficie to Wam gratuluje,ja nie potrafię.Ja nie mówię,że jest super,ale nie chce Go skreślać dopóki mi nie powie o co chodzi..." no to po jaką cholerę nas tu prosisz o radę skoro sama wiesz najlepiej? a myślałaś, że co Ci ludzie tutaj napiszą? tak, pewnie, dzwoń do niego, rozmawiaj z nim, przytulaj go i proś żeby chciał przy Tobie być. Chcesz się w tym bagnie tarzać to Twoja sprawa - tarzaj się, ale nie wypłakuj się potem na forum.

Gość od poniedziałku
ile macie lat?

Gość elwe07
Spokojnie dziewczyny,nie denerwujcie się.Ja po prostu nigdy nikogo nie miałam i myślałam,że choć raz będzie inaczej.Ale to że mnie nie olał od razu jak inni nie znaczy,że ze mną będzie.Ja doskonale o tym wiem.Ale nie dam Mu bawić się moimi uczuciami,skoro od początku wiedział jaka jest moja sytuacja.

Gość elwe07
On 26,ja 27