Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczony_zakochany

zakochany

Polecane posty

witam, Mam 33 lata, jestem już ułożonym człowiekiem. Nie myślałem, że tak silne uczucie będzie mi dane jeszcze przeżywać. Czuję się jak nastolatek, nie mogę jeść, w brzuchu mam dziwne drescze, motylki i ciągle myślę o pewnej 18 latce, która zawróciła mi w głowie. Ostatni raz czułem się tak gdy miałem naście lat. Kurcze nie wiem zauroczenie, miłość przychodzą tak nagle. Czy jestem dziwny, czy przeczekać to uczucie, zabić w sobie, stłumić - przecież między nami jest 18 lat różnicy?

Gość rowenadena
jak sie poznaliscie?czy Ona tez jest toba zainteresowana?

wiesz...Ona żyła obok mnie bardzo długo, pochodzimy z jednej miejscowości - lecz dopiero od niedawna zaczęliśmy się spotykać z uwagi na wspólnych znajomych... tak się skałada, że ja jestem najstarszy a Ona najmłodsza z naszej grupy, dodtakową komplikacją jest fakt, iż widziemy się raz na miesiąc, gdyż Ona studiuje w innej części naszego kraju... napewno domyśla się że coś do Niej czuję, gdyż staram się Jej wysyłać sygnały zainteresowania itd kurcze raz jestem wkurzony, że mnie to spotkało, innym razem dziękuję że jest mi dane taki stan jeszcze raz przeżyć

Gość cos tu nie tak
piszesz ze ma 18 lat a teraz ze studjuje.Pozatym o jakiej ty paczce mowisz .Jak ty miales 18 lat to ona sie dopiero rodzila.Wspolni znajomi....

Gość rowenadena
prowokacja

Gość Kto by pomyślał, że
pewnie z tego niedozywienia się pomyli. Nie można zyć tylko samą miłością :)

Gość Kto by pomyślał, że
1.a ona jak się zachowuje? 2. 33 - 18 = 15 :)

eh prowokacja...!!! nie wiecie po co miałbym robić prowokacje? jeśli myślisz że założyłem temat, aby uzyskać jak najwięcej wpisów to jesteście w błędzie, to zabawa dla dzieciaków... przepraszam, pomyliłem się..., albo nie - specjalnie zaniżyłem Jej wiek, gdyż chcę pozostać anonimowy, boję się aby ktoś ze znajomych nie zajrzał tu i nie skojarzył faktów, demaskując mnie, Ona ma 19 lat.. i reszta jest prawdą...

Gość Kto by pomyślał, że
jakiej rady potrzebujesz? Czy warto pakować się w związek z dużo młodszą dziewczyną? Odpowiem tak, jeśli ona jest nad wyraz dojrzała a ty nie myślisz o stablilizacji a dzieci planujesz ok 40 stki :)

Gość cos tu nie tak
dalej swirujesz..19 lat to sie dopiero pisze mature

Gość Kto by pomyślał, że
ja pisałam jak miałam 18 także nie generalizuj. Jestem ze stycznia i poszłam wcześniej do szkoły.

Gość 0101
a czym te wspolczesne 18tki zawracajaw W GŁÓWIE? czy miałes moze na myśli głowkę?

dobra koniec tematu, dzieki za odpowiedzi

Gość prrrrrrrrrrrrrr prrrrrrr
mi też podobają się 18- 19 tki ale żadna mnie nie chce :D :D zresztą nie pytałem

Gość Franka Maj
powiedz jej to, może też się w tobie podkochuje :)

Gość ania lubi lato
do autora- jesli wiek stanowi dla ciebie problem to napisze ci jedno- moj maz jest ode mnie 9 lat mlodszy :) na poczatku gdy sie poznalismy dziwnie sie czulam mialam obawy itd tym bardziej ze gdy kobieta jest mlodsza nawet duzo to ok ale jak facet to dziwnie ludzie na to patrza :) ale olalam temat i nie ma miedzy nami zadnej roznicy w zadnej sferze zycia ta nasza roznica 9 lat jest calkowicie niewidoczna i nigdy nie stanowila problemu :) wiec jesli chodzi u was tylko o wiek ja bym sie tym nie martwila :) powodzenia :)

dziękuję Aniu

Gość Incomplete i try
miłość jest piękna i tego się trzymaj na pewno czujesz się teraz zajebiście:) powodzenia🖐️