Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama chcąca schudnąć

jak schudnąć chociaż z 6kg? polećcie jakąś dietę!

Polecane posty

jem niewiele, ale wszystko, w weekend się zdarzy, że pójdzie w ruch jakaś pizza - też niedużo, ale jednak:/ nie mam motywacji ani silnej woli, a chciałabym zrzucić chociaż z 6kg? czy są jakieś środki, które hamują naprawdę apetyt? no i dieta - stosowałyście jakąś, która naprawdę przynosi rezultaty? w moim przypadku ćwiczenia nie wystarczają, chodziłam na fitness 4-5razy w tyg na bardzo intensywne zajęcia, a i tak zleciało mi tylko 1-2kg, a potem wskakiwało z powrotem:/ nienawidzę swojego ciała i swojej przemiany materii!:/

nikt się nie odchudza?:(

Gość Mama Nikoli
Wiele zalezy wlasnie od przemiany materii ja zeby schudnac musze nic nie jesc albo jeden skapy posilek... ale mam zamiar schudnac 8kilo zobaczymy... A ile wazysz i ile masz wzrostu?

Gość dieta dukana
to dieta bialkowa.polecam

Gość kup sobie
chrom, on powoduje zmniejszenie uczucia głodu

Gość Dieta Dukana
Ja schudłam na niej już 16kg a zdarzają się mi jakieś GRZESZKI... No i nie trzymam się jej w 100% bo jem normalne słodzone jogurty owocowe zamiast tych 00000% :]

Gość po pierwsze
Odstaw te pizze i inne przysmaki. Zacznij jeść warzywa i owoce zamiast - jak sama napisalaś - wszystkiego. No i zakaz jedzenia po 18-tej. Nie ma cudownych środków. Tylko twoja praca. Ja jestem trzy miesiące po porodzie. Ważę już mniej niż przed ciążą. Ruchu trochę przy dziecku i już widać efekty. :)

Gość fdfd
0 słodyczy, regularnie jesc małe posilki, o połowe mniejsze porcje co 3-4 godziny, dziennie ma byc tych posilkow 4-5 i waga leci szybko- miesiecznie 5kg srednio u ludzi z wieksza nadwaga na poczatku leci szybciej, powodzenia

Małe i częste posiłki to super sprawa. Dodatkowo rezygnacja z z fast foodów, picie dużych ilości wody, jedzenie ostatniego posiłku w dniu maksymalnie dwie godziny przed snem. No właśnie - dużo snu i mało stresu :) Poza tym - ofkors ćwiczenia, może bieganie albo basen - co kto woli ;) Mona też zastosować jakiś suplement - mi się trafił akurat Langsteiner, proszek, który ma za zadanie oczyszczanie organizmu ale jeszcze nie miałam okazji go wypróbować - może ktoś z was zna/próbował?