Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kowboj

Miss Kafe

Polecane posty

te fotki to ekstraklasa dobrze na zasadzie ladnego sumiechu do pana prezesa;) Gosia widzisz jak Ci nie wiele do szczescia brakowalo:)

kowboj to jeszcze nie szczescie tylko satysfakcja :P haha ladnego usmiechu powiadasz?ciekawe ;)

Gość oh my lord my baby girl
ludzie przciez to nie wypali :o

spokoj mi tu! Prezesem jestem ja,kierownikiem gosia,koordynatorka zostala dobrze.Potrzeba jeszcze jednej jurorki,bo blowww ma malo postow i nie moze nia zostac,jezeli sie nei znajdzie jury zostanie wtakim skladzie jak jest.Czekamy na fotki:)

Gość oh my lord my baby girl
przeciez ludzie tu (wiekszosc ) chca byc anonimowi.... nikt normalny nie wklei tu foty pod kafeteryjna krytyke.... chyba ze zdjecia samych tylkow czy nóg ale wydaje mi sie ze taki temat juz byl.

Ale Ty jesteś żyła :O Miałam się zaczernić,to ,że byłam tu pod pomarańczką nie znaczy,ze nic nie wiem,ani nikogo nie widziałam 😭

Wyslilies sie srodkowy palec.Wszystko jest passe,teraz dragi,seks,papierosy i alkohol jest trendy,cool i spox,nie? Jakos co roku dziewczyny wklejaly tu swoje fotki,i bylo dobrze,dlaczego teraz mialo by byc inaczej?Bloww jakby to powiedziec,malo wiarygodna jestes;)

psp wez wyluzuj.kafe to kafe i tu nic nie jest passe :P kowboj nie wykluczaj blowwww specjanie sie zaczernila a ty co ot tak na zbity pyk ja?nie ladnie :D oh my lord my baby girl a ty myslales ze ludzie na powaznie tu swoje foto wkleja?hehe taaa kurde kierownicze stanowisko :P ile wynagrodzenie brutto wynosi prezesie? :P

mało wiarygodna?a ktoś kto ma np 100 postów więcej już nie jest? Każdy i tak kreuje siebie jak chce.

nono awansowałam:D kobietki do do pracy mamy już dwie fotki z tego co widzę :)

nie krzyczec mi tu,i tak na jororke mialo zostac wyslane c.v na moj @.Dac wam palec,chcecie cala reke;)

kowboj ale takiego na patyku :P no przydalo by sie wziac do pracy ale mamy za malo fotek.skaldam wniosek do prezesa o wolne dzisiaj z wiadomych wzgledow.idziemy na piwko sie poznac :P