Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

jak Wam się podoba?

Polecane posty

Gość adi_P
korva ile razy bedziesz to samo wklejał i sie pytał to juz było

Gość kocham swojego miska
ciekawy23 to jakis bezrobotny onanista walacy pod zdjecia stop

Gość kitikitttti
a co w tym takiego niezwyklego? Nudno troche nawet... Robiłam nieraz,ale z wieksza werwą,plus lodzik.

Gość adi_P
bo to robi sie nudne juz takie ciagle wklejanie to samo

Gość kitikitttti
Raz jaK ja prowadzilam :-) a najczesciej mimo wszystko,jak on.Zeby mi sie nie nudzilo ;-)

Gość kitikitttti
oj,tak :-) Jemu tez zapewne umililo to podróż ;-)

Gość kitikitttti
jak ja prowadzilam,to wiecej reka,ustami w chwilach kiedy na drodze bylo spokojnie i bezpiecznie :-) chcialam zeby skonczyl w ustach,ale nie moglam akurat w tej chwili sie schylic,a on juz nie wytrzymal ;-) a jak on prowadzil,to wiecej ustami,z finalem wlącznei.

kiti: a jak do tego doszło, że robiłaś mu to, gdy ty jechałaś? On Cię o to prosił, czy pomysł wyszedł od Ciebie?

Gość kitikitttti
pewnie,ze ode mnie :-) On by nie poprosił raczej. Takze pierwszy raz byl w pozytywnym szoku :-) A później tez zawsze ja prowokowałam zresztą... Wystarczyło ze spojrzał z takim charakterystycznym,porozumiewawczym błyskiem i usmiechem,i juz bylo wiadomo,ze podróż bedzie bardzo miła :-)

to fajnie, że przejmujesz inicjatywę. Myślałem, że to on Cię zawsze o to prosił. Planowałaś wcześniej, że mu to zrobisz, gdy będziesz prowadzić?

Gość kitikitttti
niee,jakos tak sie dogadujemy,ze nikt nikogo nie musi o nic prosic :-) A czy planowałam - nie :-) Samo wyszlo,nabralam nagle ochoty sie nim zająć w czasei długiej jazdy ;-)

i on nie miał nic przeciwko, żebyś się nim zajęła, gdy to ty prowadziłaś? Nie był zdziwiony?

Gość kitikitttti
Był zdziwiony,ale tak go to nakreciło,ze nie protestowal ;-) Nie trwało to długo,dawno nie widzialam,zeby byl tak podniecony. Oczywiscie wszystko w granicach bezpieczenstwa,bo jednak na drodze trzeba uważać :-)

Gość kitikitttti
nie powiedzialam :-) Co mialam mówic,jak sama nie wiedzialam. Normalnie,jechalismy sobie,nudna droga,najpierw glaskalam go po udzie,a później poszlo,odpielam rozporek.. i rączka w ruch ;-) Plus jak juz pisalam usta czasem.

pisałaś, że on był bardzo podniecony. Może jego kręci jak ty przejmujesz inicjatywę. Jesteś dominującą w Waszym związku?

Gość kitikitttti
czesto przejmuję inicjatywę :-) A był tak niesamowicie podniecony chyba dlatego,ze go to zaskoczylo,wczesniej tego nie robilismy podczas jazdy. Poza tym chyba mial ochote wielka,bo jak tylko rozpielam rozporek,to juz byl cudownie twardy.ale myslalal ze podczas jazdy odpada i pewnie bedzie musial poczekac. A tu nie musiał ;-)

Gość kitikitttti
:-) Tak,bardzo czesto nawet :-) Czasem on wtedy nie wytrzymuje,zjezdza gdzies na bok i wskakujemy na chwile na tylne siedzenia :-)