Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Twister - kręci ktoś?

Polecane posty

Nie urządzenie do ćwiczeń mięśni brzucha. Nie wiem, czy dobrze kręcę. Chciałam się skonsultować:)

dyrektore - tak na oko oceniasz, że to strata czasu, czy też masz doświadczenia? Bo kupiłam dlatego, że od wielu osób słyszałam dużo dobrego o tym. Poza tym pytanie brzmiało inaczej.

Za krótko kręcę. Ale jednocześnie hantlami wymachuję, żeby wzmocnić ręce - ćwiczę jogę, więc silniejsze ręce mi się przydadzą. Mnie chodziło o to, czy na prostych nogach powinno się kręcić.

Na ugiętych jednak? Chciałam poszukać na youtubie jakiś filmików, ale nie znalazłam. Czy trzeba ugiąć nogi w kolanach?

Tak, ja właśnie z ciekawości poszukałam, bo zastanawiam się czy nie kupić tego cuda. Na prostych możesz sobie zrobić krzywdę, szczególnie kolanom.

Z wyświetlaczem - podaje, ile kalorii straciłaś albo ile obrotów. Tyle, że ja na ugiętych nie umiem. Ale widzę, że w połączeniu a hantlami daje mi to większą wytrwałość na jodze. Nie tyłkiem - a brzuchem:)

Jeszcze chciałabym takie urządzenie, tylko nie wiem, jak się nazywa. Udeptujesz to:) Tzn. to są dwa pedały:p, stoisz na tym i udeptujesz.