Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babielatoooo

płacz dziecka przed snem - 2 miesiace

Polecane posty

Gość babielatoooo

mój 2 miesieczny syn nie potrafi zasnąć sam ze zmęczenia, infomruje zmęczenie płaczem i to mocnym. Zasypia na cycu, a jak nie to placze jak leży w łóżeczku, uspokaja sie czasem bardzo długo i zasypia. co robić, macie jakąś recepte na sen?

Gość niektóre dzieci uspokajają
się płaczem mój synek miał tak samo dziś ma 2,5 roku i często jeszcze "mruczy" sobie przed zaśnięciem

Gość babielatoooo
up

Gość doki
Właśnie mam ten sam problem... ;[ Na wieczór do snu, nie ma problemu, pokręci się w łóżeczku i zaśnie (wieczorny rytuał: kąpiel, jedzenie, wietrzenie pokoju i spanie). Natomiast popołudniowe dżemki to istny KOSZMAR!!! Ryk jakby ją ktoś ze skóry obdzierał... najgorsze jest to jak mi się tak rozpłacze na spacerze albo w supermarkecie...!!! Aha i dodam jeszcze ze niczym nie da sie jej uspokioc... jedyne co ja uspokaja i zasypia przy tym to SUSZARKA... no ale suszarka na spacerze??? chyba ze na baterie!!;] nagrany dzwiek suszarki to nie to samo co oryginal...nagranie dzialalo przez jakis tydzien. Ehhhh czy jej to minie??? czy juz zawsze zasypiac bedzie przy suszarce...