Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 19letnia przyszla mama

Nieprzyjemne doswiaczenia z mezczyznami - i co zrobic z ojcem mojego dziecka? ;(

Polecane posty

Gość 19letnia przyszla mama

Opisze w skrócie moja sytuacje. Od dziecka otaczają mnie beznadziejni mężczyźni, ojciec mnie molestował, bił i znęcał się psychicznie(ojciec nie żyje i o ciąży nie zdążył się dowiedzieć), dziadek bil i dusił (nawet jak już byłam w ciąży) no i też wykańcza psychicznie. Teraz mieszkam z mama u jej rodziców i jej tata jest właśnie tym moim "kochanym" dziadziusiem :/ Po śmierci ojca chciałam się przemóc i spróbować normalnie z chłopakiem. Znałam go 5 lat (jest w moim wieku), zaiskrzyło, na początku było trudno ale w końcu doszło do zbliżenia bo nabrałam pewności do niego (niestety nie słusznie, bo bajere ma dobra). Niestety on przez cały okres naszego niby związku kochał inną. Choć mi mówił jak bardzo mnie kocha, zapewniał ze mnie nie skrzywdzi, że chce mojego szczęścia a ja naiwna mu wierzyłam. Po jakimś czasie okazało się ze jestem w ciąży. Mam wrażenie ze do niego to nadal nie dotarło, powiedziałam mu jak byłam w 3 miesiącu (a już zaczyna się 9), niezbyt się ucieszył. Miał pół roku czasu żeby wszystko sobie przemyśleć. Do tej pory nic dla mnie nie zrobił. Nie dba o mnie zupełnie. Mówi, że mu zależy na dziecku itd ale nie okazuje tego w ogóle.Poprosiłam go kiedyś o prawdę, powiedział ze mnie nigdy nie kochał, bardzo bolało. I myślę ze dziecko raczej by się nie chciało kiedyś tego dowiedzieć. Dałam mu do wyboru, ze albo będzie płacił na dziecko i będzie się z nim widywał jak normalny ojciec który nie jest z matka dziecka albo ze go nie wpisze jako ojca a on będzie miał święty spokój. Nadal się zastanawia. Nie wiem czy dobrze robię. Boję się, że jak go nie wpisze, to na początku będzie spokój a za kilka lat może mi mieszać w życiu. Nie umiem postępować z mężczyznami:( Pomocy:( Co robić? Pisze tutaj bo jestem osobą zamkniętą i nie mam z kim o tym pogadac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować