Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peruwianka

Kolejna CIĄŻA na macierzyńskim - jak rozpoznać karmiąc piersią?

Polecane posty

Gość Peruwianka
Dziękuję Wam. Jeśli jutro sytuacja się powtórzy idę po test :) Pozdrawiam

Gość ta co rozumie
Jesli to przeczytasz chociaz wiele czasu minelo to ja cie rozumiem. A jak czytaja to debile bez szkoly itp to ich sprawa. Mam nadzieje ze wszystko bylo dobrze i ze moze masz kolejne dziecko. Ja o drugie staram sie 3lata :(

Mam ttylko jedno dziecko, ale podejrzewam że brak okresu z powodu karmienia ich nie niepokoił, bo to raczej normalne podczas karmienia piersią, ale chyba jeszcze inne objawy-dziwne uczucie w dole brzucha,mdłości,senność,wrażliwość na zapachy?No i świadomość , że jeśli się nie zabezpiecza, to bardzo trzeba liczyć się z faktem , że można zajść.Ale skoro stosujecie gumki, to myślę , że nie powinnaś się martwić.Dla pewności zrób sobie test, będzie wszystko jasne.I żebyś była spokojniejsza, to może wybierz metodę jakąś inną?Może do gumek Patentex oval,może spirala?A może zwyczajnie coś Ci zaskodziło,coś siedzi na żołądku i nie ma powodu do niepokoju.Ja tak mam , że jak coś mi siądzie na żołądku, to potem długi czas mam niechęć do tego pokarmu,aczkolwiek nie aż tak silną, która powoduje mdłości.

Gość Paulinapowalowska
Jest tu ktoś kto mógłby mi pomoc? Mam 19lat i dwoje dzieci (21msc i 5msc) przez miesiąc brałam tabletki ovulan i pierwsza wzięłam jak nie miałam okresu i parę godzin po tym wypilam trochę alkoholu ale nie wymiotowałam. Na drugi dzień kochałam się z partnerem w dzień płodny i boję się że zaszłam w ciążę. Robiłam już jeden test i wyszedł negatywny ale itak mam obawy bo od tego czasu minęło dwa miesiące i było to 1stycznia a okres miałam w połowie stycznia biorąc tabletki a w lutym już okresu nie miałam. Dodam jeszcze że karmie piersią i zawsze miałam nie regularne miesiączki. Bardzo proszę o pomoc

Gość oprocz calej reszty tego co wy
wg mnie tylko testem sprawdzisz ciaze.zrob za jakis czas,albo badanie krwi bhcg.z tego wykrywa najszybciej