Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja200000

Jak myślicie ???

Polecane posty

Gość ja200000

Ostatnio robiłam test ciążowy jakieś 2 tyg przed miesiączką wyszło ze nie jestem w ciaży, dzisiaj go powtórzyłam a do miesiączki zostało mi jeszcze 11 dni, też wyszedł negatywny.... dla mnie to odpowiada bo własnie obawiałam sie ciąży mimo tego że nie mam żadnych objawów, a kochałam się z chłopakiem ponad 3 miesiące temu. poprostu chciałam się upewnić..Myślicie że testy sie nie myla ??

Gość Lila 81
Raczej sie nie mylą.Z tego co piszesz nie masz sie o co martwić.

skoro kochałaś się z chłopakiem 3 miesiace temu to chyba przez te 3 miesiace mialam już 3 razy okres.... więc czego tu się obawiac? a skoro robilas dwa razy testy to chyba jest pewne ze nie jesteś w ciaży.

Gość ja200000
a nie były robione zbyt wcześnie przed miesiączką ??

Gość ja200000
odpowiedzcie....

tak napewno jestes jak miałas 3 okresy .to nad czym ty sie zastanawiasz i po co te testy robisz

Gość ja200000
no bo sa przypadki gdzie występuje miesiączka podczas ciaży.... Chodzi mi głównie o te testy ciążowe

Gość ja200000
up

Gość InnaZNatury
Nie ma takiej możliwości, by miesiączka wystąpiła podczas ciąży. W ciąży występuje co najwyżej plamienie, ale nie jest ono miesiączką. I takie plamienie jest bardzo często bardzo małe. Jeśli zaś jest silne - to oznacza najczęściej, że nastąpiło poronienie, bądź ciąża jest poważnie zagrożona. Ale do tego czasu test wyszedłby kilkukrotnie. Aha - i w 3 miesiącu ciąży to już widać niewielkie zmiany w wyglądzie (brzuch się lekko powiększa, piersi się nieznacznie zmieniają, mogą występować mdłości, bądź nudności). Więc jak dla mnie - zdecydowanie w ciąży nie jesteś.

Gość ja200000
brzuch mi sie powiększył i to własnie dało mi powody do zmartwień, ale możliwe że przytyłam.

Gość ja200000
:(