Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

pedagogika UAM poznan

Polecane posty

witam czy ktos sie orientuje jak to w koncu jest? sprawdzam na stronie uamu gdzie jest wychowanie przedszkolne i nauczanie wczesnoszkolne, i jest napisane ze zajecia odbywaja sie w gnieznie, pile badz wagrowcu ale mam kolezanke ktora jest na 3roku i mowi ze ma normalnie zajecia w poznaniu wiec juz sama nie wiem jestem na turystyce ale chce zrezygnowac z tego na rzecz wlasnie pedagogiki ale jesli okazuje sie ze jest ona w gnieznie, to zostaje mi tylko prywatna uczelnia? chodzi o studia zaoczne

zastanawiam sie bo niby uam to prestiz ale slyszalam rowniez duuuzo zlych opinii ludzie mowia ze wykladowcy maja w dupie studentow, nic im sie nie chce itp poza tym na uczelniach prywatnych w poznaniu rowniez wykladaja wykladowcy z uamu, wiec jaka w tym roznica?

Gość olkaaaaaa
tez sie przenosze na pedagogike wczesnoskolna i przedszkolna ale nie ma w Pz tego kierunku na uam tylko w Gnieznie. w Poznaniu jest tylko elementarna podobno znaczy to samo co wczesnoszkolna;p ja sie przenosze na wyższa tylko mam problem z wyborem uczelni

Gość Grzegorz Kleszcz
o - kolejne bezrobotne absolwentki się szykują

Gość niedziel nie pierdol
kurwa, rower kupilas? z chlopakiem sie rozstalas i rower kupowac mialas a teraz co?