Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajenka

Chłopak wpędza mnie w kompleksy :(((((((

Polecane posty

Gość Kajenka

Nigdy nie uważałam się za miss, ale odkąd pamiętam zawsze miałam powodzenie u facetów. Z moim obecnym jestem już 2 lata i tak naprawdę, jak teraz sobie o tym pomyślę, to częściej słyszę od niego słowa krytyki niż pochwały. Ale ostatnio to już przegiął - powiedział mi, że mam za duży tyłek i przez to odechciewa mu się ze mną kochać :\ :\ :\ Mam 170 cm i 53 kg i nigdy nie uważałam się za osobę grubą, ale teraz to już sama nie wiem :\ :\ :\ Skoro już teraz słyszę takie rzeczy, to co będzie potem :\

Gość Ja mam 167 i waze
60 kg i nigdy nie uslyszalam od mojego ze to za duzo, a ty musisz byc bardzo szczuplutka nie przejmuj sie takimi uwagami

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Rzuć go, będzie tylko gorzej. :(

Gość karinkaaaaa
kajenka Wiem ze trudno jest wierzyc w siebie kiedy slyszy sie niemile slowa. Ja tez stracilam pewnosc siebie z tym ze ja przez nieudany seks :/ Nie warto sie meczyc, powiedz szczerze ze jak mu nie pasuje to niech szuka innej. Ja dzisiaj mam zamiar wziac sprawy w swoje rece i tez stawiam sprawe jasno. koniec z dołowaniem się.

Gość Kajenka
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.

to po co jesteś z kimś kto ciebie nie docenia? jak mu się nie podobasz to niech spada.

Gość pisuariklozet
a jak reaguje na inne kobitki przy tobie?

Gość Glonojad 81
Hah,niech spojrzy na siebie!!!i szkoda z takim czas marnowac!!!musisz miec idealna figure!nie pozwol by toba manipulowal i sprawial ci przykrosci,gdy na to nie zasluzylas!!!Jak dla mnie facet jest na spalonej pozycji!!!!od takich rzeczy sie zaczyna!!!Powinnas czuc sie piekna i kochana i doceniana...na tym polega milosc!

Gość Glonojad 81
Poza tym-odechciewa mu sie kochac!!!dobre!blazen!!!znajdz kogos kto cie doceni :)))pewno jesetes fajna laska!! ! :)

Gość Kajenka
Macie wszyscy racje... Czasem sama zastanawiam się, dlaczego jeszcze tkwię w tym związku, ale mam też wiele dobrych wspomnień. ciężko byłoby mi odejść od niego, bo pomimo wszystko go kocham, tylko mi przykro, kiedy słyszę coś takiego :(((

Gość goły Wacław
co za burak ... odstaw gościa od za dużej dupy niech korzysta z ręki

Gość kup sobie obcisłe
skórzane spodnie to od razu zaczniesz go pociągać!