Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaeTimia

Pomoc w wyborze pracy!!!!

Polecane posty

Jestem na skraju załamania brakiem pracy. Ukończyłam Technikum Ekonomiczne w tamtym roku mam zdaną maturę, osiągnęłam tytuł technik ekonomista. W klasie maturalnej 10 miesięcy pracowałam jako Przedstawiciel w firmie Provident. Zwolniłam się przed egzaminami. Niestety nie stać mnie na rozpoczęcie studiów nie jestem wystarczająco dobra by otrzymać stypendium ani wystarczająco biedna na zapomogę socjalną. Chociaż mieszkam w wynajmowanej kawalerce z mama, której pensja wynosi 1100 złotych. Ledwo stać mnie na utrzymanie chciałabym się dowiedzieć od osób poinformowanych i doświadczonych w jakich zawodach mam realna szanse otrzymać pracę???? Moją pasją jest ekonomia i kapitał ludzki na ten temat wiem bardzo dużo lecz nie mam praktyki.

Gość orzech twarrdy
dziewczyno nikt Ci nie pomoze. Walcz sama. Powodzenia! aha-nie piszesz nic o miescie, a wielkosc miasta ma znaczenie przy szukaniu pracy

Gość na sklepową
no niestety na kase w jakims markecie, nie jestem zgryzliwa tylko to jest Polska i polskie realia

Gość katarynka_1980
pracowalam swojego czasu w eniro polska. sporo osób z srednim wyksztalceniem u nas pracowalo. moze powinnas sprobowac w sprzedazy. wydaje mi sie, ze jak masz doswiadczenie i wyksztalcenie kierunkowe, to powinnas sobie poradzic. dobrze, zebys napisala z jakiego jestes miasta. bo ja pracowalam w warszawie, ale z tego co wiem, to ta firma, ma siedzibe w wielu miastach polski. jak cos to czekam na info. a wiecej to poczytaj sobie na naszym blogu www.praca.eniro.pl/blog. powodzenia!