Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiemmmmmmmmmmm

Powiedzcie dziewczyny czy to jest powod do rozstania??

Polecane posty

Gość sama nie wiemmmmmmmmmmm

Prosilam kilkakrotnie narzeczonego zeby wywalil z domu rodzicow zdjecia bylej. On za kazdym razem twierdzi, ze wszystko usunął, ja przyjezdzam i zawsze cos znajde.. Zastanawiam sie nad rozstaniem... Czy to powod do rozstania czy nie przejmowac sie?

Gość ergrwthwryhtwethy
zostawic jak nic

Gość bogotorok...
nie chce mu się wszystkich zdjęć szukać,a ty go chcesz rzucić?

Gość sama nie wiemmmmmmmmmmmmmmm
Chce, bo klotnie o to sie powtazaja, ale nie wie m czy nie jestem histeryczka..moze przesadzam

Gość Doti:)
nie ma sensu o takie cos zsoatwaic chlopaka..mu pewnie nie chce sie wszystkich szukac a jelsi ci na tym tak bardzo zalezy to poszukaj z nim i juz bedziesz pewna

Gość shup
Jezu no to rzeczywiscie masz problem....:-):-)

Gość The days without You
to jest dom rodziców także mają prawo trzymać zdjęcia kogo chcą.

Gość sama nie wiemmmmmmmmmmmmmmm
to nie sa zdjecia rodzicow tylko jego! zreszta gdyby jego rodzice chceli trzymac zdjecia bylej to nie byliysmy razem. To chyba dziwne nie sadzisz?

Gość shup
piszesz ze za kazdym razem jedziesz do nich i znajdujesz jakies zdjecia ktore on powiedzial ze wywalil. znajdujesz bo szukasz,spedza ci to sen z oczu.Twoj ma to pewnie gdzies i nie przywiazuje do tego wagi,pewnie nawet nie wie gdzie i jakie zdjecia ma. jesli ona jest byla a teraz jest z toba to chyba masz do niego jakies zaufanie.Mysle ze sama sie doszukujesz problemu i histeryzujesz.

OD kiedy po zerwasniu nalezy kogoś USUNAC z zycia ? :o Zdjęcia to zdjęcia. JAk rodzice lubili tamtą dziewczyne to co w tym fdziwnego jak zachowali jej zdjęcia? Facet tez ma takie prawo

Gość Glonojad 81
Ja do tej pory mam zdjecia bylego sprzed 10lat w domu rodzicow, w albumach na polkach.Stanowil jakas czesc mnie, foty sa fajne,bo bylismy w paru fajnych miejscach...nigdy ich nie wyrzuce...Miedzyczasie dwa razy w powaznych zwiazkach i bylam szalenczo zakochana.Zdjecia nic nie znacza.Co innego gdybys znalazla je u niego w portfelu, schowku w aucie,lub ksiazce, ktora wlasnie czyta!!!

Gość naatalkaaa
Tak, histeryzujesz i przesadzasz.

ja jak znalazłam zdj jego byłej w tel to zrobiłam mu awanture, ale zdj w albumach to jakas tam pamietka