Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam ludzi z Warszawy

sposób na darmowy nocleg w Warszawie?

Polecane posty

Gość pytam ludzi z Warszawy

jutro wieczorem przyjadę do Warszawy, a nast. dnia ok 8:00 mam pociąg w inne miejsce. niestety nie ma mnie aktualnie kto przenocować ze stolicy/ znacie jakieś opcje by bez opłat przekimać/przeczekać gdzieś w przyzwoitych warunkach? (pod dachem) może jakieś kina puszczają nocne seanse? a czy można w nocy na centralnym czekać?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
No ławki na Centralnym są i nikt Cię stamtąd nie wyrzuci. Całonocnych seansów raczej brak.

na centralnym mozna - ale zimno i raczej nieprzyjemne warunki. oczywiscie sa wieczorne seanse kinowe ale czy akurat maraton bedzie w srodku nocy to watpie. pozostaja Ci kluby

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Na Centralnym nie jest znowu tak zimno po remoncie. Wiadomo, że w kurtce musiałby siedzieć, ale bez przesady. Poza tym w podziemiach jest dużo punktów z jedzeniem, w których można coś zjeść lub napić się herbaty. Pójdzie, zamówi herbatę i z godzinę może posiedzieć, a tam jest ciepło. Spać to może być raczej trudno :p

Gość sddsddds
znam sposob nawet na 2 noce- zaj eb cos ze sklepu i daj sie zlapac

Strzel w pysk jakiegos milicjanta, to bedziesz mial nocleg nawet dwa dni i cos do jedzenie ci przyniosa!

Gość kalimba23
Pierwsze słyszę o darmowym noclegu w Warszawie. Ja zawsze nocuje w www.bwportos.pl wydaje mi się że to jeden z tańszych i przyzwoitych hoteli w tym mieście. Ale żeby darmowy nocleg? no to jeszcze się z tym nie spotkałam

Gość gość
Jeśli za darmo to najlepsza opcja to Centralny. Parę razu zdażyło mi się tak "nocować". Przy czym jeśli jesteś saa to lepiej nie spać tyko "czuwać". Ale przesiedzieć noc można bez problemu, ostatni się dużo poprawiło, ochrona epsza, żule jeśi są to raczej pokojowo nastawieni. W nocy dużo towarzystwa z całego świata, można pogadać. Dośc często szczególnie w lecie dużo turystów którzy po północy przylatują z wakacji czarterem i czekają na pociąg do rana.

Gość gość
Możesz iść na dworzec ;-) A tak całkowicie poważnie, o ile tylko masz jakąś kasę, to pod miastem w Morach masz hotel Rest - nocleg wyjdzie taniej, a standard będzie dobry - na pewno taniej niż lepiej od centrum miasta. Tam np. w cenie masz spa i internet - poszukaj takiej oferty w centrum...