Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaelka

HELP - zdjęłam sama żele, moje paznokcie są jak papier :(

Polecane posty

Gość martaaelka

Jak je ratować? Kupiłam odżywkę Revlona, doradziła mi koleżanka. Ale nie utwardziła mi ich za bardzo, niektórych jak dotknę, to aż mnie skręca z bólu. Jak za coś chwytam, to wyginają mi się w drugą stronę i też masakrycznie to boli. Nie mogę, że sama sobie zrobiłam taką krzywdę :( Kosmetyczka coś zaradzi?

Gość reer
teraz juz nic ci nie pomoze. musisz czekac az same odrosna. kiedys tez bylam taka glupia i dalam sie namowic na te zelowe pazokcie. mialam je tydzien, dziwnie sie czulam z jakims plastikiem na palcach.

Gość i ja i ja
kiedys dalam sie namowic na to cudo i normalnie do dzis nie rozumiem jam moglam byc tak glupia po jakis 2 miesiacach mialam ich serdecznie dosc i spilowalam do normalnego stanu moje paznokcie doszly po okolu pol roku, a przed ta glupota mialam bardzo mocne paznokcie. nigdy wiecej.

Gość wtf?????!
to jest normlane, musisz poczekc az odronam, a to zajmie kilka miesiecy. ja poelcam utwrdzacz Mavala -poczytaj na wiazuz jest super

Gość martaaelka
Ja wlaśnie zdecydowałam się na żele, bo nie miałam kiedy zadbać o panokcie i ciągle się rozdwajały albo łamały. Ale już wolałam zniszczone niż takie cieniutkie :( Na szczeście panokcie rosną mi bardzo szybko, ale swoje się wymęczę zanim odrosną:( Mało tego to wydaje mi się, że moje panokcie zmieniły kształt:| Też tak miałyście? wtf - gdzie dostanę utwardzacz o którym piszesz?