Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adsffggjhljlyooiruegwbxmvcklgl

dziwny tescik ciazowy

Polecane posty

Gość adsffggjhljlyooiruegwbxmvcklgl

witajcie czytam wasze posty i postanowiłam załozyc ten watek wiec chodzi o to ze zgłupiałam i niewiem co myslec robiłam dzisiaj test ciazowy robiłam go tak jak w instrukcji podano i doznałam szoku i niewiem co otym myslec test napisano ze po 5 minutach pokaze wynik prawda no i pokazał 1 kreska ok bardzo wyrazna ale co do 2 w w przeciagu tych 5 minut niewiem jak mam odczytac ten winik wiec najpierw sie pokazał dziwny zaciek który został do tej pory gdy ten zaciek doszedł to 2 kontrolnej kreski to pojawiła sie po 4 minutach delikatna 2 kreska jest troszke widoczna niewiem co o tym myslec doradzcia oczywiscie mam zamiar isc kupic 2 test ale co otym wyniku sadzicie prosze o odpowiedz

Gość gratuluje
moim zdaniem jestes w ciaży bo jak jest kreska 2 nawet wardzo blada znaczy o tym że wynik jest pozytywny

Gość botoja22@interia.pl
dolej kropelke wody........ będzie całkiem czerwone.;/

ja jak robiłam test, to owszem wyszła bbb blada kreska po ok 3-4 min, i jestem w ciąży. Dla pewności zrób krew.ja zrobiłam i wynik tylko potwierdził test.

Gość takajakotaka
mi druga kreska wyszla prawie niewidoczna, myslalam ze to nie jest ciąza tym bardziej że nie chcialam tej ciązy,okazalo sie ze jedna ciąza i teraz mam 2 letnią coreczke :)

Gość julantaw
mnie tez na początku wyszla jedna mocno czerwona i juz chcialam wyrzucic go do kosza ale zdecydowwalam ze zostawie. po 5 minutach pojawila sie 2 kreska i na zawsze zmienila moje zycie. Jestem w 2 miesiącu. Gratuluje MArti:) ten sam tydzien