Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli, oj jak boli:(

OKROPNY BÓL BRZUCHA

Polecane posty

Witajcie, może głupio,że piszę o tym tutaj, ale może znajdą się kobiety w podobnej sytuacji. Otóż od 2 dni mam okres i brzuch mnie tak boli,że nawet siedzieć nie mogę(siedząc czuję się jakbym miała szpilki w tyłku-takie kłucie) , ból nasila się przy oddawaniu moczu. Brałam już chyba ze 2 Apapy i 2 ketonale, a nawet Aulin(przepisane przez lekarza ) ale nic nie pomogły. Jak bolało tak boli. Macie jakieś sprawdzone sposoby na takie okropne bóle?Butelka z ciepłą wodą odpada.Najchętniej to bym przeleżała cały dzień, ale muszę iść na 16 na uczelnię i BŁAGAM O PORADĘ.

Gość Tibon
Bo to nie miesiaczka jest powodem bolu. Moja znajoma tez tak miala, to jakas bakteria, ale to musi sprawdzic lekarz. Niestety nie powiem ci jaka to bakteria, nie pamietam.

termofor goracy do rozgrzania. a jesli chodzi o srodki przeciwbolowe to polecam Solpadeine w tabletkach musujacych (jest tez w zwyklych) - jak juz nic nie dziala to ten lek mi pomaga

u ginekologa byłam 5 dni temu i nie stwierdził zadnej bakterii(mialam robione badania krwi)

Gość Tibon
Bo to nie wychodzi przy zwyklym badaniu krwi. To jakis specjalny test.

Gość JOn BOvi
:O