Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chooojzzzyciem

Życie jest niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość chooojzzzyciem

A więc chodziłem do liceum z takim gościem co olewał wszystko. Śmiał się ze mnie, dokuczał mi całą szkołę. Na lekcjach pił alkohol i palił fajki na przerwach. Przeklinał i ledwo przechodził z klasy do klasy, wagarował. Ja isę uczyłęm cały czas, jeździłem na olimpiady i byłem grzeczny... Dziewczyny nawet na mnie nie patrzyły a w nim co druga była zakochana, wpadały na niego specjalnie widziałem to na przerwach... teraz ja się uczę na studiach informatyka 4 rok a on założył firmę i jeździ porsche i ma super laske gdzie jest kurwa sprawiedliwość? on powinien umrżeć na AIDS

Gość fasdfasdfasfda
a co ty byś chciał hahahhaahah

Sprawiedliwosci szukaj w slowniku pod litera S...

Gość hgkjhkjhgjh
ma kutasa zamiast glowy. nie nalezy mu sie to!!!!!

Widocznie się należy.Nie marudź tylko kończ studia i zakładaj firmę.Tupeciarze to mają dobrze:)

Gość fajny macius
no i po hooy ci to bylo co ty myslisz ze jak wykujesz pare zdan to ci sie cos nalezy

Gość hydrargyrum
zawsze tak było że jednym udaje sie a innym nie, dopiero teraz to odkryles?:o jak juz komuś sie udaje to często wszystko i w interesach i życiu prywatnym, a jak ktos ma klape to na calej linii

Gość z dachu
Wszystko jest w porządku. O co Ci chodzi? Coś bredzisz koleś.

Gość bo ty cały czas uczyłeś
się wierszy, regułek, definicji i wzorów, a on uczył się życia... dzisiaj ty możesz cały wiersz wyrecytować, a on może żyć pełnią życia...

Nie wiesz, ze nikomu nie powinno sie życzyc smierci..?? Tak naprawde to jestes zakompleksionym hujkiem. Gdybys miał troszke w głowie bys umiał wyrwac fajne, mądre dziewczyny. Połączyłbys inteligencję z dobrym samopoczuciem, poszedłbys z kumpalmi na siłke..pocwiczył, wyrzezbił ciałko.. Ale nie...siedzisz przy kompie i wirtualny świat jest twoim zyciem. Rusz duupke i zacznij zyc..a przede wszystkim zmien charakter!:P

zycie nigdy sprawidliwe nie bylo nie jest i nie bedzie :P a facet ma leb i h*j to kombinuje i ma

Gość dfasdfasdf
ale pierdolicie on nie wierzy w Boga, jest zły do szpiku kości dokuczał słabszym i kozakował i chociaż nie jestem gejem to wiem, że ma buźkę jak jakiś jebany model i jeszcze tą kasę i co to jest sprawiedliwe? tacy ludzie to zakała społczena