Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazrospaczona aaaaaaaaaaaaaaa

mam meza a mysle o innym o moim pierszym chlopaku.czy jest cos zle ze mna?

Polecane posty

caly czas mysle o moim pierwszym chlopaku ostatnio z nima pisalam i go widzialam ,znow wrocily wspomnienia ,nie wiem co sie dzieje poprostu mam ochote na niego.chyba jestem jakas chora czy co.

Gość mocny w gębie ziom
to jest koronny przykład, że seks tylko z własną żoną/meżem i po ślubie. i zero innych partnerów seksualnych.

czy ktos z was ma moze taki problem ,czy wszyscy sa idealnymi mezami i zonami.

Gość kiara.
oczywiście, tu wszyscy są idealnymi mężami i żonami i w ogóle nie wiemy o czym mówisz

Gość Revitowa
ja mam identyczny problem :( mam meza, kocham go ale czesto mysle o pierwszej milosci bylismy razem 7 lat... od razu Ci poradze, utnij calkowicie kontakt z pierwszym chlopakiem. Nic z tego dobrego nie wyniknie, juz nie mowie o Twoim mezu, ani o tym pierwszym, ale o Tobie, sama na tym ucierpisz. Jesli tego nie zrobisz bedziesz coraz bardzij uwiklana we wspomnienia, niestety one nie zacieraja sie z czasem a wrecz przeciwnie, czasem sie dodatkowo nakrecamy i wspomnienia zyskuja na mocy.. Mialam kontakt z moim pierwszym dlugi czas, ostatnio poprosil mnie zebysmy przestali sie kontaktowac ze wzgledu na jego nowa dziewczyne. Ucielismy kontakt i to mnie bardzo bolalo, n iewyobrazalnie. Ale mysle, ze to bylo jedyne wyjscie ..

Revitowa dzieki za porade, tylko u mnie wlasnie chodzi o to ze ja z nim jak bylam to sie nie kochalam i czuje poprostu taki bark tego sexu ,jak by mozna bylo cofnac czas do tego mometu gdy tego nie zrobilam z nim, i dlatego ciagle o tym mysle i znow zapomne a za 2 -3 miesiace znow sie to nasila i znow o nim mysle .

Gość Revitowa
zrob wszytako zeby nie myslec, nie sluchaj zwiazanej z nim muzyki, wykasuj go z gg skypa facebooka nk czy co tam jeszcze masz, nie pozwol sobie o nim myslec bo to nic nie da, bedzie bolec tylko Ciebie. Nic nie odwroci czasu, takwiec juz sie nie dowiesz jakby to bylo ... :) skup sie na mezu, gdybys cos takiego zrobila czulabys sie gorzej niz podle a gdyby maz sie dowiedzial to juz klops. Nic juz z tym nie zrobisz.. i jeszcze tylko dodam, ze jesli bedziesz myslec o tamtym to to wplynie na Twoj zwiazek z mezem... sama bedziesz sie lapac na mysleniu o tamtym przy obecnym... poczatek niezlych klopotow.. :/

wiem postaram sie ale co sie okazalo to on chce przyjechac do nas na odwiedziny, bo nie wspomnialam ze to nasz wspolny kolega, meza i moj.

Gość Revitowa
HHAH NO TO TERAZ TO ZALEZY TYLKO OD CIEBIE..

kurcze to jest takie uciazliwe no nie wiem co robic,czemu nie umiem go wybic z glowy

Gość Revitowa
no mowie ze sie nie da i nigdy Ci sie nie uda, sorry takie zycie

no zycie jest ciezkie!!!!

Gość pojebbbbbb
albo rozwiedź się z mężem i iść do byłego chłopaka jeśli Ciebie też kocha i......po kłopocie!!! chyba że masz dzieci z mężem ?

tak mam dziecko wiec nie moge sie rozwiesc

Gość do zrozpaczona
dlaczego sie rozstaliscie?

Gość to chore jakies
nie lubie kobiet ktore tkwia w zwiakach tylko dla dziecka

Gość pojebbbbbb
a Twój mąż wie że kiedyś byliście razem??