Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak okresu

brak okresu i brak ciąży co robić?

Polecane posty

Gość brak okresu

powinnam dostać w sobotę okres, mam zawsze dokładnie w ten sam dzień bo biorę tabletki, dziś jest poniedziałek a okresu dalej nie mam. Zrobiłam test ciążowy i wyszedł ujemny. Jaka może być przyczyna braku okresu?

Nie wiem i pewnie lekarz ci tego tez nie powie... taka juz natura :) może przez stres... poczekaj kilka dni, a jeśli nie dostaniesz to ponownie zrób test..

Gość brak okresu
mam nadzieję, że to przez stres. Mam już dzieci 1 4 lata i bliżniaki 7 miesięcy. Nie planowałam już więcej

hej ja tez nie mialam dosc dlugo okresu lekarz mi wypisal luteine na wywolanie zrobil usg nic nie stwierdzil po 10 dniach od rania luteiny dostalam@ ale chce sprawdzic co bylo przyczyna braku tak dlugo i ide do lekarza ale juz innego.

Gość zależy w jakiej sytuacji
skoro bierzesz tabletki, to brak okresu jest barrrdzo niepokojący.... nie powinien sie przestawic

Gość brak okresu
no właśnie też mi się tak wydaje, jeśli do jutra nie dostanę muszę się wybrać do lekarza. Kurcze boje się jak przed jakimś egzaminem

mi okres zaniknął po około roku brania tabletek więc wydaje mi się,że taka sytuacja nie jest az tak niepokojaca no i lekarz rozwiał też moje wszystkie obawy

Gość brak okresu
po jakim czasie znowu dostałaś okres?

nie krwawię teraz tylko w piatym dniu kiedy zaczynam nowe opakowanie czasem mam odrobinke brudnego sluzu

Gość brak okresu
och, jednak mam nadzieję, że dostanę normalnie okres, bo nie wiem co teraz bym zrobiła, jak by się okazało, że jestem w ciąży. Przy 3 mzna jeszcze pracować ale już przy 4 dzieci może być ciężko tym bardziej, że u mnie są skłonności do bliźniaków, jak byłam w pierwszej ciąży lekarz sie zastanawiał, czy to nie ciąza bliźniacza, przy drugiej już napewno była bliźniacza, może teraz kolej na trojaczki :)