Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facieci wpisujcie

błędy które kobiety popełniają najczęściej podczas seksu

Polecane posty

hahahaha!! Mnie kiedyś poprosiła żebym ją przywiązał do rury przy ścianie. Chciała, żebym ją ostro poobracał, a ona miała się bronić. Tak się broniła, że rurę wyrwała, widać było światło u sąsiada z góry:D Najlepsze, że nic nie zdążyłem obrócić, ledwo ją po tyłku pogłaskać zdążyłem:O

ty tak nie ryzykuj , dobrze ,że tą rura w łeb nie dostałes . mogłeś zostać zgwałcony na spiku .

Gość deawrwyt
gnijacy tobie sie dziwka z burdelu na rurze pomylila z twoja wyimaginowana dziewczyna :D

ale najlepszy jest temat , jak kobietę sie zwiąże(tylko wstążka na rękach do góry) i nie ma prawa sie ruszyć . jak sie ruszy -to koniec zabawy . kurna , jak to działa . :P

wolę ja faceta związać i się nim porządnie zająć niż on mnie ma związywac :P

Gość dam ci 2
bledy ktore popelniaja kobiety? rozne kobiety popelniaja rozne bledy. i cos co dla mnie jedst bledem innemu kolesiowi juz moze sie podobac. wiec napisze co mi sie nie podoba. 1. gdy dziewczyna w lozku udaje. jesli jestes moja przypadkowa partnerka naprawde nie obchodzi mnie czy jest ci dobrze iec nie musisz udawac. jesli jestes stala zadbam o to bys nie musiala udawac. 2. gdy dziedczyna jest jak kloda. jesli bede chcial spuscic sie w nieruchomy obiekt zainestuje w gumowa przyjaciolke, zaoszczedze na staianiu drinkow. 3. gdy dziewczyna jest przesadnie wstydliwa. skoro to ciebie zdecydowalem sie przenocowac to znaczy, ze podobasz mi sie taka jaka jestes, nie ma sensu chowac brzucha czy zaslaniac posladki. 4. gdy dzieczyna ma nieogolona pochwe. nie mowie, ze ma byc wygolona ale przynajmniej przystrzyzona. nie zyjemy w latach 60-tych. 5. gdy dziewczyna nie uzywa antyperspirantu. zapach kobiecego potu mnie nie podnieca, nigdy nie podniecal i podniecal nie bedzie. jesli chcesz mnie w trakcie seksu obejmowac upewnij sie, ze nie smierdza ci pachy. 6. gdy dziewczyna upraiajac ze mna seks w pozycji na pieska jest napieta jak struna. jesli juz zdecydowalas sie na ta pozycje, ypnij pupe, badz gietka, jesli jestes sztywna i napieta czuje sie niekomfortowo. 7. gdy dziewczyna krzyczy na caly glos. jeki, lekkie pokrzykiwania sa podniecajace. jesli krzyczysz mam wrazenie, ze udajesz(punkt 1) albo, ze dzieje ci sie krzywda. tak czy inaczej trace na ciebie ochote jest jeszcze kilka innych rzeczy ale te akurat dzialaja na mnie jak plachta na byka

dam ci 2.... no to jest ze mna całkiem niezle:P :D KOCHANIE WRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość deawrwyt
super- ciekawi mnie której dziewczynie w pochwie rosną włosy :D kurwa chyba sie z yeti ruchales

Gość dam ci 2
Jankesa jak pisalem, kazdy mezczyzna ma inne upodobania. dla swojego mezczyzny podejrzeam, ze jestes w sam raz.

Gość dam ci 2
moglem napisac, ze nie lubie zarosnietych cip, muszelek czy innych glupich okreslen. chcesz przytykac do terminologii wiec prosze, poprawie sie. nie lubie zarosnietego lona

Gość khomatia
A ja sobie ostatnio pokrzyczalam:) Sasiedzi z dolu sie wyprowadzili, wiec szalalam na calego:) Jankesa ja tez lubie seks w plenerze:))) Gorace lato, ciemno, sad brzoskwin...jak ty nie wykorzystac takiej sytuacji? Tylko okazja byla inna, bo to byl slub a nie komunia;-)

ja mam kumpla ,który zostawił dziewczyne po pół roku , bo nie miała "swojego" zapachu. on chciał mieć kobiete , a nie drogerie . i nie chodzi mi o zapach spod skrzydła . :P

khomatia.... zazdroszcze , oj jak ja bym sobie POKRZYCZAŁA . aż boliiii.

Gość khomatia
Nie rozumiem wlasnie dlaczego tutaj facetow to krzyczenia tak denerwuje...Oczywiscie nie krzycze za kazdym razem, ale jak jest mozliwosc, to czemu nie? Chociaz zauwazylam, ze moj facet szaleje jak nie moge krzyczec i tylko przygryzam wargi...

ja napisałam w przenośni , tez nie dre ryja , (chyba ,że muszę :P :D )POKRZYCZAŁA - seksu mi się chce jak cholera.

no fakt , mój tez lubi ostro załadowac , zwłaszcza jak wie ,że musze byc cicho . co za zwierzaki :D

Gość dam ci 2
dlaczego krzyczenie deneruje? z kilku powodow. jesli jestem na kobiecie a ona krzyczy mi w ucho mam ochote zepchnac ja z lozka bo moje uszy nie znosza takiego natezenia wydaanych przez kobiete decybeli. po drugie, to zupelnie nie jest podniecajace. podniecajace jest wlasnie obserwowanie kobiety, obserwowanie jak jest jej dobrze, nie koniecznie musi mi to objawiac krzykiem. po trzecie, mezczyzni ogolnie nie lubia halasliwych, rozkrzyczanych kobiet. i tak samo jak nie lubie gdy kobieta krzyczy w trakcie zycia codziennego, tak samo nie lubie gdy drze sie w lozku

Jest jeszcze jedno zachowanie którego już błędem nie nazwę ale jest przezabawne... I w sumie na swój sposób słodkie. jak kobieta podczas sexu się spuści niezmiennie potem jest koszmarnie speszona przeprasza i to niepewne wąchanie prześcieradła :D:D (oczywiście to najczęściej za pierwszym takim przypadkiem ) I w sumie nie rozumiem zakłopotania kobiet bo nawet jak byście się wtedy zsikały to w czym problem? W końcu trzeba pozwalać sobie czasem na utratę kontroli ;)

dam ci... . ale to jest inny "krzyk;' to jest jak " daj mi więcej " , ja nie mówie o rzdzierających jekach typu" WSADZ MI GŁĘBIEJ , SZYBCIEJ ,O BEJBE" .:P . to jest smieszne , ale czasem nie możemy być cicho ,kiedy jest naprawde zajebiście , nie da sie . Ty osiągasz orgazm ,bez wydania jakiegokolwiek dzięku. no właśnie , i to nie nasza wina ,że jak jest super to mamy ich kilka,

Gość khomatia
To wlasnie nakreca! Im bardziej niedozwolona sytuacja tym bardziej bierze ludzi na seks:)))) I wlasnie fakt ze nie mozesz wydac z siebie dzwieku jest taki podniecajacy!

Koorva .jestem w stanie kupic teraz bilet na lot. nosi mnie juz tak długo . reka odpada ,

khomatia jest krzyczenie i krzyczenie :) Jak krzyczenie wynika wprost z podniecenia i to widać to ok Ale jak słyszę nienaturalne ochy i achy to mnie osłabia :D Mi chodzi głównie o jakieś nienaturalne przesadne i grane uniesienia. A na naturalnie za głośną dla uszu kobietę jest prosty sposób... poduszka na twarz i można rozkoszować się ciszą ;):D

Gość khomatia
Ale to naprawde zalezy od ludzi:) My obydwoje jestesmy rozkrzyczani, czasem jakis garnek poleci na podloge, innym razem drzwi trzasna na caly budynek...no i moze stad nie przeszkadza nam glosniejszy seks. Nam jest tak dobrze, to kwestia doboru:)

Gość dam ci 2
Jankesa nie mowie tu zupelnie o wykrzykiwaniu wulgaryzmow, tego wogole nie akceptuje, lubie kobiety namietne, ale nie wulgarne. a krzyczenie ma dla mnie w sobie cos z wulgarnosci. nie lubie tego. spotykalem sie lozku z roznym rodzajem krzyczenia, nie podnieca mnie, nie nakreca. lubie kobiety jeczace, wijace sie, wbijajace mi paznokcie w plecy, lapiace mnie za posladki. to dla mnie wystarczajacy sygnal, ze jest jej dobrze, ze chce wiecej. nie musi krzyczec by mi to uswiadomic. poza tym ja jako mezczyzna tez nie dochodze w kompletnej ciszy. tez jecze, przezyam orgazm, jest mi dobrze, bardzo dobrze, i nie krzycze, bo przezywam to inaczej. kobiety krzyczace sa dla mnie jednak aseksualne, nawet jesli wynika to wlasnie z ich seksualnosci

Gość khomatia
umowmy sie wiec, ze jakiekolwiek udawanie jest niewskazane:) Ja uwielbiam sie spocic z moim facetem, ja nawet lubie rozrywanie bielizny(chociaz czasem mi jej szkoda;-) Jak jest na ostro to jest na ostro, jak jest spokojnie i romantycznie to jest mnostwo przytulania:)

Gość khomatia
a ja tego nie robie zeby mojemy facos uswiadomic, ja to robie bo tak czuje:)