Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabluble

Czy mogłam zajść w ciąże?!

Polecane posty

Może dla niektórych kobiet metoda kalendarzyk+objawowo-termiczna, ale to trzeba bardzo dobrze znać swój organizm i mieć sporą wiedzę :) i do tego być systematycznym :)

Gość no to przywitaj dzidzie
Poczekaj przynajmniej do @. Kilka dni wczesniej mozesz zrobic bete, jak juz ktoras z dziewczyn radzila. Ale najlepiej poczekac do dnia spodziewanej @ i zwyczajnie zrobic test.

Teraz to ja jestem tak podekscytowana , ze sobie zaraz wkręce tą ciąże i pewnie z tego wszystkiego bedzie mi sie okres spozniał , no ale macie racje musze poczekac jeszcze te 2 tygodnie;)

To prawda Perwersjo. Wszystkie te mierzenia temperatury w pochwie, badania sluzu i inne cuda na kiju to nie dla mnie...:) Swego czasu chcac zajsc w pierwsza ciaze mialam obsesje na tym punkcie i badalam sie w kazdy mozliwy sposob ;). Na szczescie w pewnym momencie mi to przeszlo, bo chyba przez ten caly stres tak dlugo staralismy sie o syna... Sorki autorko za taki off topic i powodzenia :)

Kurczę a może i będzie jakaś mała kruszynka ;) nie nie mogę tak myśleć bo się nakręce okaże się , że nie jestem i będę zawiedzona :P

No to chcialabys czy nie chcialabys? Bo juz w koncu nie wiem :)

Ja kiedyś też przez krótki czas na próbę mierzyłam temperaturę i tak dalej, ale to zupełnie nie dla mnie. :) Codziennie wstaję o innej godzinie i nawet na to samo mierzenie temperatury nie chciało mi się wstawać :D A co tam mówić o zapisywaniu, porównywaniu, śluzach i innych takich ;)

Napisze tak , dzidzia byłaby nie planowana ale gdybym już zaszła w ciąże cieszyłabym się ;) myślę , że przyszły tatuś także :D

O widzisz jakie piekne pozytywne nastawienie :) Takze jakby nie bylo, zycze powodzenia :)