Gość ziuzia5895 Napisano Marzec 7, 2011 jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolageniara Napisano Marzec 7, 2011 ja stosuje NeoCell kolagen, wpisz sobie w google, mam ten 30ml i wystarcza mi na ok 3-4 miesiące, jest na parwdę świetny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolageniara Napisano Marzec 7, 2011 ja stosuję NeoCell kolagen, wpisz sobie w google, ja mam ten 30ml i wystarcza na ok 3-4 miesiące. jest rewelacyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to dziwne Napisano Marzec 8, 2011 bo ja stosuję kolagen z powodzeniem od kilku miesiecy i widzę różnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafał19 0 Napisano Styczeń 14, 2015 Najlepszy kolagen to taki, który jest skuteczny. Napina skórę wygładza zmarszczki i nie pozwala na powstawanie nowych. Do tej pory był problem z przegrzaniem kolagenu, ale został rozwiązany. Colway wprowadził kolagen na wszystkie partie ciała w jednym opakowaniu i nie ma obawy o przegrzanie: http://kolagen66400.pl/pl/c/Kolagen-Natywny-NOWOSC/18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mistic Napisano Styczeń 28, 2015 Czy taki kolagen na stawy jak np 4flex, oprócz opisanego w ulotce działania na stawy i mięśnie, będzie działał też pozytywnie na skórę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OE4flex 0 Napisano Luty 4, 2015 Witam! Zawarty w preparacie czysty kolagen Fortigel ma bardzo korzystny wpływ na kondycję nie tylko skóry, ale włosów i paznokci. Stymulując regenerację tkanki łącznej widocznie poprawia elastyczność i nawilżenie skóry. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 http://allegro.pl/ck-calvin-klein-cien-do-powiek-sliczny-roz-pastela-i5059456926.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2016 a czy ktoś z was używał kiedyś kolagenu w proszku? http://kolagen-ncn.pl/produkty/kolagen-ncn-natura/ w składzie jest napisane, że 90% stanowi kolagen naturalny, czyli chyba o wiele więcej niż w tabletkach. Warto go kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 ja stosuje Czysty Collagen z collagenshop i jestem bardzo zadowolona, kupuje go w aptece, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulann 0 Napisano Maj 16, 2016 kolagen ncn uzywala moja koleżnka, nie byla zbytnio zadowolona. stosujemy teraz kolagen class a collagen kupiony w rossmanie i mówi, że czuje się lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2016 Co do kosmetyków z naturalnym kolagenem,to ja od jakiegoś czasu stosuję krem do twarzy i faktycznie pomaga ,skóra jest jędrna i wygładzona,zamawiałam na KochamZdrowie.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2016 Trudno jest stwierdzić jaki dokładnie preparat jest najlepszy bo też zależy od tego czy chodzi o twarz, włosy czy nie wiem paznokcie. Ja akurat używam żelu do twarzy i bardzo fajnie się sprawdza. Mam mniej widoczne zmarszczki i ogólnie skóra jest po nim bardziej jędrna i nawilżona. Ważne tylko żeby tego typu kosmetyki kupować w sprawdzonym miejscu bo czasem potrafią sprzedawać podróbki. Sama zamawiam w Collagen La Pure www.collagenlapure.pl i wiem że tam są oryginalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 30latks Napisano Maj 29, 2016 Na stawy polecam MSM (siarka organiczna) i siarczan glukozaminy (czysta glukozamina) dostępna na e-natura.pl. Sama zamawiałam po kontuzji kolana podczas biegania. Polecam zagłębić się i poczytać o msm. Świetny produkt i polecam wszystkim z problemami stawów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2016 Ja biorę ten: https://gshpolska.pl/produkty/4-blue-calorad.html kolagen już ponad miesiąc i widzę różnice w jędrności swojej skory, jest dużo ładniejsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka92341 Napisano Wrzesień 29, 2016 Ja stosuję Kolagen w proszku firmy NobleHealth z witaminą C, a brat z glukozaminą, ponieważ on intensywnie ćwiczy, jest rewwelacyjny, dodaje go do jogurtów :) Polecam, przystępna cena i świetny skład! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka92341 Napisano Wrzesień 29, 2016 Ja stosuję Kolagen w proszku firmy NobleHealth z witaminą C, a brat z glukozaminą, ponieważ on intensywnie ćwiczy, jest rewwelacyjny, dodaje go do jogurtów :) Polecam, przystępna cena i świetny skład! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2016 Ja z kolei kosmetyki oparte na bazie naturalnego kolagenu zamawiam na stronie KochamZdrowie.com i też moge polecić, bo są bardzo skuteczne i do tego nie drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2016 Jeżeli chodzi o sport i nastawianie na stawy to moim zdaniem ten suplement jest dobry http://www.aptekagemini.pl/4-flex-sport-30-saszetek.html , zawiera sporą dawkę kolagenu. Jeżeli chodzi o kolagen na skórę, to najlepszy będzie w postaci kremu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2016 ja również stosuje collagen z collagenshop jest droższy ale bardzo skuteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edyta99 Napisano Grudzień 2, 2016 Kolagen opłaca sie kupować na Amazonie de. Np: Bestseller SUPER KOLAGEN + C 250 Tabletki SUPER KOLAGEN + C TABLETKI zawiera mieszankę aminokwasów specjalnie opracowane, aby pomóc uzupełnić w organizmie zapasy kolagenu i zmniejszyć widoczne oznaki starzenia, wspierać silne i zdrowe kości, zdrowe i odżywiają włosy i skórę, paznokcie Składa się z 19 aminokwasów, SUPER KOLAGEN + C TABLETKI. Działanie Anty-Starzenie, spowolnienie utraty włosów, mocne kości: Cena w Polsce z wysyłka ok. 125 zł Na Amazonie De 17,36 EUR to daje ok. 78 zł. Amazon ma polską wersję językową, a towary powyżej kwoty 49 Euro wysyłają ZA DARMO do Polski !!! Warto więc dokupić jeszcze jakiś inny specyfik lub zamówić też do koleżanki i mamy w efekcie dużo taniej niż w Polsce. Towar zamawia się internetowo. Amazon to poważna firma z b.dobrymi opiniami i szanuje każdego klienta. Szczegóły na: http://amzn.to/2goRuun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jowita3954 Napisano Grudzień 22, 2016 Polecam Kolagen NCN, dobrze smakuje i co najważniejsze działa - widać do po około 3 tygodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basia234 Napisano Kwiecień 24, 2017 Ja stosuje Premium Collagen 5000 najlepszy sproszkowany kolagen jaki stosowałam. Dodaje go rano do jogurtu i jego smak jest odpowiedni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1212 Napisano Maj 15, 2017 Moj ulubiony to Class A Collagen w tabletkach, zawiera nie tylko kolagen, ale takze kwas hialuronowy dzieki czemu moja skora zeczywiscie nabrala blasku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2017 W zasadzie większość z nich będzie dobra od warunkiem iż będzie to naturalny kolagen, bez dodatku chemii. Polecam zerknąć na www.Sabell.pl gdzie często kupuje kosmetyki i wszystko jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123pola 0 Napisano Wrzesień 14, 2017 Naturalny kolagen ktory stosuje to PremiumCollagen5000, wskladzie zawiera dodatkowo witamine C co umozliwia szybsze wchlanianie kolagenu do organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2017 Oczywiście najlepszy na rynku jest Class a Collagen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2018 Ja stosuję collagen firmy Nutri Clinik kupuje tutaj www.pure-cosmetics.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2018 Kolagen w tabletkach kupowałam ostatnio od noble health, dokłądnie o ten mi cchodzi -noblehealth.pl/produkt/kolagen-w-tabletkach-class-a-collagen. Widzę różnicę, może nie z dnia na dzień, ale już w drugim tygodniu suplementacji pierwsze efekty na skórze zaczęły się pojawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Gdynia fit Napisano Czerwiec 22, 2018 Z kolagenami jest różnie bo jest ich na rynku cala masa. Ja mam polecony od kosmetyczki taki w tabletkach z elastyna by oprocz na stawy działał tez na skóre bo kolagen nawilża stawy i skórę a za napięcie skóry odpowiada właśnie elastyna. Mój kolagen nazwywa się Pure Collagen 120 tabletek z kolagenem rybim i elastyną. Efekt na stawach szybki juz w pierwszym opakowaniu, ale by dotarł do skóry potrzeba czasu czyli dopiero widać efekt po 2 max 3 opakowaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach