Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniiaaaaa23

Problem z narzeczonym

Polecane posty

Gość Aniiaaaaa23

Cześć dziewczyny mam problem który nie potrafię rozwiązać sama mam narzeczonego z którym chodzę już 3 lata od półtora roku jesteśmy zaręczeni i było ok do pewnego czasu mój narzeczony nie nawiedzi moich rodziców a jego rodzice nie za bardzo również tolerują mnie od zawsze tak było ale było ok do puki on nie pokłócił się z moimi padło parę słów których nie powinno poszło o to że moi rodzice naciskają na ślub dodam że mam już 23 lat bardzo go kocham od 2 miesięcy nie przyjeżdża do mnie najeżdża cały czas na moich rodziców mówi ze on to załatwi ze nic nie chce od nich u niego mieszkać nie za bardzo możemy u mnie tak ponieważ moja siostra wyjechała za granice i nie ma jej już 4 lata w Polsce ale on powiedział ze w życiu do mnie się nie przeprowadzi na dom nas nie stać własny ja pracuje i zarabiam 1000 on też 1000 na odkładanie zanim w ogóle na ślub odłożymy to zejdzie z 2 lata i boli mnie to jak bardzo nienawidzi moich rodziców i jak zawsze stawia na swoim ja jeżdżę teraz do niego ale to nie wypada bym ja jako dziewczyna jeździła stale do niego a on do mnie powiedział że może za pół roku nie przeprosił nawet moich rodziców słowa które padły były "wy kurwa starzy nic nie wiecie o życiu" nie che się z nim rozstać nie chce mieć innego ale czy jest sens w tym co zrobić by było lepiej doradźcie mi :)

Gość ggsghghhsh
wiesz co to są przecinki i kiedy się ich używa?! bo chyba nie:O twoja wypowiedź to jeden wielkie bełkot

Gość Aniiaaaaa23
przepraszam ale pisałam w emocjach

Gość blada_krajalnica:)
Hmm....osobiście nie doświadczyłam czegoś takiego.Ale moja koleżanka ma troszkę podobną sytuacje.... Moim zdaniem jeśli się kochacie to powinniście na spokojnie o tym porozmawiać. A kto miał więcej racji??

Gość ultra 28
ja sie dziwie,że w ogole możesz się z nim porozumieć , bo z twej wypowiedzi wynika, że te sztukę musisz jeszcze opanować.....

Ale problem polega głównie na czym? na tym, że twój narzeczony nie chce sie pogodzic z twoimi rodzicami?? No to nie wiem, jak to załatwic... Na pewno stałe unikanie nic nie da... Pewnie trzeba bedzie siąść spokojnie i porozmawiać we czwórke, wy i rodzice...

Gość parira 4
po pierwsze to on będzie żył z tobą a nie z twoimi rodzicami więc niewiem w czym widzi problem, no i jeżeli cię kocha naprawde to nie powinien zwracać uwagi na rodziców.

co to znaczy że rodzice naciskaja na ślub?? przecież to ma być wasza decyzja a nie rodziców, no ale pewnie dla nich jest najwazniejsze 'co ludzie powiedza' w ogole to przemyslcie czy nie lepiej poczekać kilka dobrych lat ze ślubem bo przy zarobkach 2000 na 2 osoby brać ślub nie wiem czy to jest dobry pomysł, nie lepiej poczekać aż będziecie w stanie zamieszkać osobno??